miriq Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Ahojte, mam takyto problém, stiahol som si BF 3 vsetko spravil ako mam dal na GOD format , DVD 1 som vyextrahoval do content, a normalne som ho pustil cez FSD, no ked som dal novu kampan tak sa mi resetol Xbox, Vedeli by ste mi pomoct ? ďakujem Miriq255 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Já mam podobnej problém akorát jsem extrahoval hry v xbox image browseru.. Mam obě dvd na hdd v xboxu a při spuštění kampaně mi píše abych vložil disk s multiplayerem a za boha singlplayer nespustim.. Nevíte někdo co s tim? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 taky mi to dělalo.dal jsem nainstalovat HD,co chce hra a pokaždé mi to hodilo chybu.taky to psalo o disk se singlem.jednou jsem dal bez instalu toho hd obsahu a hra jede.vyzkoušej to a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.