Exter999 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Diky!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
0 Ravendhi Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 Resetování nastavení zobrazení na konzole Pokud potíže se zobrazením nevyřešíte, resetujte nastavení zobrazení na konzole. Postup: Z přihrádky na disk vyjměte všechny disky. Vypněte konzolu. Zapněte konzolu. Poznámka: Používáte-li bezdrátový ovladač pro Xbox 360, zapněte konzolu pomocí tlačítka průvodce na ovladači. Při tomto kroku je nutné použít ovladač hráče 1. Na ovladači hráče 1 bude svítit levá horní kontrolka. Až se konzola spustí, stiskněte a přidržte tlačítko Y na ovladači a zároveň zmáčkněte pravou spoušť. Dojde k obnovení výchozích nastavení zobrazení a konzola se automaticky spustí znovu. Citovat
0 Exter999 Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 Tohle jsem zkousel... Bohuzel se nic nerestartuje. Zapnu konzoli, hned zmacknu Y+Rt a nic...:( Pres klasickej av kabel to frci normalne.:) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
0 Ravendhi Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2012 Musíš zmáčknout Y+RT až se na xboxu rozsvítí jen jedno světélko signalizující připojený ovladač, pak se konzola restartuje se základním nastavením zobrazení. Dřív, nebo potom už ta kombinace nefunguje. Citovat
0 trezzor Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2012 Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Cez aky kabel a na ake rozlisenie si to zmenil? Co mas za TV? Mozes ist s konzolou na ine TV, kde by si rozlisenie vedel zmenit? Citovat
0 Exter999 Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Nn, jen sem byl ♥♥♥♥♥ a omylem sem prepnul v xboxu rozliseni u Hdmi. Takze mi tv pise " nepodporovany format videa". Tv mam Philips Cineos uhlopricka 82cm. Na svou dobu dobra televize, ted uz je bohuzel starsi.:( Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
0 Exter999 Odesláno Červen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2012 Nejak se to zase funguje!!:) Takze prosim LOCK!!:) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
Otázka
Exter999
Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Diky!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.