Exter999 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Diky!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Resetování nastavení zobrazení na konzole Pokud potíže se zobrazením nevyřešíte, resetujte nastavení zobrazení na konzole. Postup: Z přihrádky na disk vyjměte všechny disky. Vypněte konzolu. Zapněte konzolu. Poznámka: Používáte-li bezdrátový ovladač pro Xbox 360, zapněte konzolu pomocí tlačítka průvodce na ovladači. Při tomto kroku je nutné použít ovladač hráče 1. Na ovladači hráče 1 bude svítit levá horní kontrolka. Až se konzola spustí, stiskněte a přidržte tlačítko Y na ovladači a zároveň zmáčkněte pravou spoušť. Dojde k obnovení výchozích nastavení zobrazení a konzola se automaticky spustí znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Tohle jsem zkousel... Bohuzel se nic nerestartuje. Zapnu konzoli, hned zmacknu Y+Rt a nic...:( Pres klasickej av kabel to frci normalne.:) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Musíš zmáčknout Y+RT až se na xboxu rozsvítí jen jedno světélko signalizující připojený ovladač, pak se konzola restartuje se základním nastavením zobrazení. Dřív, nebo potom už ta kombinace nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Cez aky kabel a na ake rozlisenie si to zmenil? Co mas za TV? Mozes ist s konzolou na ine TV, kde by si rozlisenie vedel zmenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Nn, jen sem byl ♥♥♥♥♥ a omylem sem prepnul v xboxu rozliseni u Hdmi. Takze mi tv pise " nepodporovany format videa". Tv mam Philips Cineos uhlopricka 82cm. Na svou dobu dobra televize, ted uz je bohuzel starsi.:( Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Nejak se to zase funguje!!:) Takze prosim LOCK!!:) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exter999
Ahoj, vcera jsem omylem zmenil rozliseni xka. Od te doby nemam obraz, jen cernou obrazovku a pise mi to "nepodporovany format videa" Nevite jak z toho ven??:) Diky!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.