hamsterkocz Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Ahoj hraje te to někdo??S někým bych si rád dal zápas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rad0ja Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 zdar, nedavno jsem se tam registroval taky, tak jestli chces, muj gamertag: rad0ja, pridej si me a nekdy muzem zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Ahoj vyhovovalo by ti to zítra kolem 10:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rad0ja Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 cau, sry byl jsem cely vikend pryc. jinak ted pres tyden muzu kdykoliv, nejradeji nekdy po obede nebo odpoledne, ptz v 10 fakt nevstavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 JJ já můžu tak kolem te půl druhe do 3 hodin a potom většinou na večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.