Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Adobe flash player furt padá

kdyr

Otázka

čau asi před 2tejdnama sem dělal reinstal kompu. Ještě předtím mě padal flash player, asi tak půl roku, ale jenom pokud byl dlouho využívanej (cca 4hodiny v kuse), takže se to dalo přežít, takže většinou spadlo internetový rádio. Po reinstalaci kompu to samý, ale nekdy před 3 dnama se mi flash player updatoval a od tý doby to pádá každejch 10min (stačej i reklamy na tý stránce), ale když dam obnovit nebo jinou stránku tak to hned zase de. Dřív to padalo, ale nic to nenapsalo. Tedkon to spadne jak když ve windows ukončim špatně nějakou aplikaci tzv: zbělá obrazovka a tam je to odeslat hlášení o chybě, ukončit program..... . Jako prohlížeč používám AURORU (Mozilla firefox), ale dělá to i v IE a chromu. Skoušel jsem ho uplně odinstalovat i se všema zbytkama po něm a nainstalovat nejnovější a furt nic. Nevíte co stím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu