Dupenka Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Chtěl jsem na HDD 20GB nahrát dvě hry, ale druhá hra se mi tam nevešla (tak jsem to neřešil, nepotřeboval jsem mít nahrané dvě hry na HDD), v minulosti jsem v pohodě nahrál dvě hry na HDD, mám RGH a zajímá mě to proto, že si teď chci nahrát na HDD Max Payne 3 a obávám se že se mi tam nevlezou obě DVD. A tak třeba ve složce content/16x0/ mám pernamentně 16 složek, některé jsou prázdné a některé jsou plné - nedokážu ale zjístit kolik zabírají místa, můžou se ty složky smazat a nebo jsou nějak důležité? [/img] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Nikdo neví? Aspoň mi řekněte jak zjistím, kolik jednotlivé složky zabírají a jestli je můžu vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Takže jsem identifikoval složky pomocí jqe.com a jsou to složky z her, ale je to třeba blur tu1 což nevím co znamená: obrázek z jqe: http://imageshack.us/photo/my-images/854/beznzvubq.png/, můžu je tedy smazat ty složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 TU-Title Update normalni update hry jako na pc akorat bejvaj ponekud mensejsi smazanim updatu moc mista neziskas ale zbytecny je skladovat pokud mas treba novejsi aktivni u nekerejch games jde treba aktivovat jen posledni u nekterejch jich funguje vic naraz aktivni sviti zelene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.