Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nedostatek místa

Recommended Posts

Chtěl jsem na HDD 20GB nahrát dvě hry, ale druhá hra se mi tam nevešla (tak jsem to neřešil, nepotřeboval jsem mít nahrané dvě hry na HDD), v minulosti jsem v pohodě nahrál dvě hry na HDD, mám RGH a zajímá mě to proto, že si teď chci nahrát na HDD Max Payne 3 a obávám se že se mi tam nevlezou obě DVD. A tak třeba ve složce content/16x0/ mám pernamentně 16 složek, některé jsou prázdné a některé jsou plné - nedokážu ale zjístit kolik zabírají místa, můžou se ty složky smazat a nebo jsou nějak důležité?

beznzvuld.png[/img]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

TU-Title Update normalni update hry jako na pc akorat bejvaj ponekud mensejsi smazanim updatu moc mista neziskas ale zbytecny je skladovat pokud mas treba novejsi aktivni u nekerejch games jde treba aktivovat jen posledni u nekterejch jich funguje vic naraz aktivni sviti zelene

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu