TraNeXs Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Zdravim píšu jsem ohledně RGH a přetahování her z HDD jelikož jsem to nemohl nikde najít návod. Co by mě zajímalo přesný postup jak z HDD 500GB co mam doma abych nahral hry a přenesl do XBOXU. Vim že se musi naformátovat na FAT32 aby ho xbox viděl. Pak vim že se musí ISO hry co jsme stahl přes GOD udělat. A to je vše co vim. Pak jenom že musim do xboxu nahrát xexmenu ale to už jsem taky nevyhledal. Poprosil bych teda o nějaký tutorial jak na HDD nahrát přesně hru a jak jí přesně nahrát do Xbox. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 A máš vůbec v xboxu RGH nainstalované ? Protože xexmenu a ostatní programy by jsi měl mít a vše vysvětlit ten kdo ti RGH dělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraNeXs Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 RGH v xbox360 mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 No ale to musíš mít to RGH aby si hrál stažené hry v GOD formátu :D PS: Jsem tvůj příspěvek přečetl jako že nemáš RGH, promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraNeXs Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Četl si to jsem psal přes GOD to umim udělat mě zajímá jak to hodit na Hardisk tak aby vše šlapalo + s xexmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.