Zdravím,po delší době jsem zapojil HDMi do TV.Když se chvíli koukám tak tv přeblikne do špatných barev a pomůže jen přepnutí mezi HDMi 2,3,4... a pak zase zpět na HDMi 1 nebo také vysunutí kabelu z pc,tv.
A pak taková další maličkost: Obraz se občas zasekává (když třeba kamera jede nahoru tak jakoby ten obraz malinko půlí a je s menším spožděním)Myslím že to může být rozlišením,popř. jaké mam mít optimální rozlišení?
Otázka
Artom
Zdravím,po delší době jsem zapojil HDMi do TV.Když se chvíli koukám tak tv přeblikne do špatných barev a pomůže jen přepnutí mezi HDMi 2,3,4... a pak zase zpět na HDMi 1 nebo také vysunutí kabelu z pc,tv.
Grafika : R4890 OC
TV:Sony Bravia
HDMi:Evolve 5m
Nechtělo se mi to fotit tak tady přikládám stejnej případ : http://imageshack.us/photo/my-images/202/16112010022.jpg/
(podotýkám že dřív vše šlo bez problémů)
A pak taková další maličkost: Obraz se občas zasekává (když třeba kamera jede nahoru tak jakoby ten obraz malinko půlí a je s menším spožděním)Myslím že to může být rozlišením,popř. jaké mam mít optimální rozlišení?
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.