will Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Hot-LCD-Charger-Stand-Dock-HIFI-speaker-Audio-With-Alarm-Clock-For-PS-VITA-PSV-/330719973798?pt=UK_Chargers_Docks&hash=item4d007251a6 zajímavé příslušenství pro PSV . Podobnej holder jsem měl i pro PSP Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 tak to je hezký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Hodně hezký děkuju za tip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 ....docela bych si to objednal, ale mám strach že budou po mě chtít clo :) ...a z UK je to moc drahý..... ...kdybyste to někdo někde našel za rozumnej peníz tak mi sejte vědět, já nic nevygúglil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Já už to objednal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoRRy Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 chtěl bych se zeptat jestli de z toho volat a psát sms jako na normálním telefonu?? děkuji za odpovědi.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.