Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PSP

Romell611

Otázka

Zdravím, potřeboval bych pomoc s mojim PsPčkem. Brácha údajně hrál hru a zničeho nic se prý PsP vypnulo a od té doby když ho chci zapnout, tak se jen displej rozsvítí černě a diodka power se rozsvítí zeleně. Nic víc- ani žádný zvuk, nic.Občas problikne dioda z oranžové na zelenou, ale připadá mi to že to udělá jen když zahýbu s konektorem nabíjení v psp.. Prosím pomozte mi co s tím je.. Verze toho PsPčka je 1004

Díky za jakoukoliv odpověď třeba na mail kracmar.roman@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ano da mas dve moznosti

1. Koupit Magic Memory Stick A Pandoru Baterii nebo si oboji vytvorit

2.Pokud mas zaruku tak rict ze si nainstalovaval novy firmware a najednou se to seklo a uz to nejde zapnout pokud se budou ptat coz asi nebudou tak rekni ze mas originalni firmware

Odkaz ke komentáři

• 0
ano da mas dve moznosti

1. Koupit Magic Memory Stick A Pandoru Baterii nebo si oboji vytvorit

2.Pokud mas zaruku tak rict ze si nainstalovaval novy firmware a najednou se to seklo a uz to nejde zapnout pokud se budou ptat coz asi nebudou tak rekni ze mas originalni firmware

V záruce to už dávno není, takže mi zbývá jedině ta první možnost. A nedělá to někdo z vás? Slyšel jsem že by to stálo okolo 200-300kč kdyby mi to dělal někdo jen tak. Jsem z Havířova-co?

Odkaz ke komentáři

• 0

Stahnul jsem hru, a ona nenaběhla tak jsem vyndal baterku abych to vypnul, a když pak jdu na hry tak to tam píše že tam je 0KB a když na to kliknu tak to napíše že tam nejsou žádné hry. A když jsem chtěl tam dát přes USB tak to ani nenaběhne v PC a to dříve šlo až do včera co se mi to stalo. Mohl by mi někdo poradit co stim?

Odkaz ke komentáři

• 0

Já PSP mám asi tejden, koupil jsem ho už flashlé, ale jak jsem včera spouštěl tu hru tak nenaběhla . Když jsem to pak zapnul,šel jsem do her a jak ej ta sožka s hrama tak je tam napsáno (Free space 0KB), kliknu an to a ono to napíše:There are no games. A jak stim neumim ještě tak sevim jak an to a nevim vubec nic, ani jak to přeflashnu. Jestli by jsi poradila vic.

Odkaz ke komentáři

• 0

Našel jsem ze stareho mobilu paetovku a jde do toho. A normálne se to zobrazilo všechno naběhlo :)) takže je vadná pamětovka. A na tam ty pametovcebyla složka iso atd, a tady neni . o si ty složky mám udělat nebo jak? A kdybych koupil pametovku budou tam ty sloky jak byly na tam té? A moc děkuji že ste mi poradila stou pametovkou,já ybch jinak sničil flash. :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu