Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a NAS Synology (nevidím obsah stanice)

standa

Otázka

Nedávno jsem koupil NAS server Synology DS212j a připojil ho káblem k routeru. Stejně tak mám připojenou i PS3, taky káblem k stejnému routeru.

Na NASu mám aktivní aplikace Media Server a PSko stanici také normálně jako Média Server najde.

V menu se ve videu, fotkách, muzice objeví ikona Synology a když na ní najedu a zmáčknu jí, tak se uvnitř objeví i hudba/video/fotografie jako když se k PSku připojí flashdisk, jenže tam v těch složkách není žádný obsah. Nevíte co s tím?

Zkoušel jsem v rootu Synology vytvořit složky se stejným jménem a dát tam obsah, ale nic nepomáhá, nevidím prostě obsah NASu a tak nic nepřehraju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo, to jsem. Video hledám ve složce Video v XMB, ale ať to prolezu kdekoliv, nikde nic není.

Tam snad v PS3 eni není kde co nastavovat, NAS vidím protože tem je v menu Media Server Enabled a nic jinýho.

Jen nevím, jestli jsem to dobře udělal všechno na straně Synology.

Tam musím hned v rootu vytvořit stejně se jmenující složky a to těch to dávat a to jsem dělal.

Mám v Synology soft DSM 4.0 a ten je trochu jíný a nenašel jsem jako v tutoriálech k verzi 3.2 kde zapnout DLNA, resp je to pod ikonou Media Server, ale okénko pro zakliknutí tam není. Přesto to zapnuté bude, protože se mi v seznam nalezených a kompatibilních zařízení konkrétní PS3 objeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu