LENCAK Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Lidi nemáte někdo zkušenost s: SPEED LINK Xbox 360 Live Headset Adapter Black..? Jsem si to koupil, zapojil, ale zvuk nejde. V nastavení jsem něco předělal, ale pořád nic. Audiozpráva jde nahrávat i přehrát. Ale ve hře, menu, video atd ani prd.. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Ty cakas od headset X360 zvuk z hrania atd.? On na to nesluzi! Sluzi iba na komunikaciu. Ved k vyrobku mas aj popis, ci nie? Na normalny zvuk z hier pripoj sluchadla do TV atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LENCAK Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Aha, já myslel, že když je tam Chatuj přes Xbox™ Live se svými přáteli. Že můžeš i u hry. Tak to je teda pěkný poděl :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Na komunikaciu aj pri online hrani, ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LENCAK Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 To jsem si myslel taky, ale bohužel to tam u toho není napsané. A projel jsem nastavení atd... a nic, takže trezzor má pravdu. Kdyby někdo věděl jak na to, tak napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Kedze je to iba adapter, tak ake mas k tomu sluchadla? nejake PC headset, o ktorych sa tam v popise zmienuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LENCAK Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 koukni: Parametry a specifikace: Adaptér pro připojení stávajícího PC headsetu k Xbox 360 Ideální pro online funkci Xbox Live Příruční a kompaktní V elegantním designu Xbox 360 Bohužel, myslel jsem že xbox live, je i u hrách... v tom bude ten problém, nenapadlo mě, že se to dá takto "obejít" Jj mám pc headset od Trustu.. nevadí, zkusím prodat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LENCAK
Lidi nemáte někdo zkušenost s: SPEED LINK Xbox 360 Live Headset Adapter Black..?
Jsem si to koupil, zapojil, ale zvuk nejde. V nastavení jsem něco předělal, ale pořád nic. Audiozpráva jde nahrávat i přehrát. Ale ve hře, menu, video atd ani prd..
Díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.