xidex Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 prosim rozjel to nekdo na ps3 s TB me se to seka kdyz to pres multimena chci spustit tak se mi lagne psko pouze to napise veryfing data pleas wait a sekne nekde to ani skopirovat na onter hard to same hned se to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Zkus restornout PS3. Když mi nešel internet (přihlášení na PSN), tak to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Zkus restornout PS3.Když mi nešel internet (přihlášení na PSN), tak to pomohlo. oki zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 tak to nepomohla ten samej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.