kuba741 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Zdravim uz delsi dobu chci poridit vitu s fifou 12 a konecne jsem nasetril tak jsem se chtel zeptat jestli je to fakt tak stejny jako 12ka na ps3 a jestli tam je Ultimate team a rezim online tymove hry s moznosti vytvorit klub predem diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 pokud vím tak ultimate team tam není a je to spíš jako fifa 11 na ps3... a online mod je jen 1:1 tušim a pak nějaký mody vlastní soutěže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 ok diky moc btw jeste dotaz nekde jsem slysel ze pro novy majitele ps vita jsou zadarmo nejaky hry na psn je to pravda?popr jaky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 tak to záleží na tom jestli koupíš nějakej balíček ve kterým budeš mít kod na nějakou hru zdarma... ale jako ano na psn jsou nějaký mini hry zdarma ale není to nic velkýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 balicek?ja slysel ze je nak motorstorm zadarmo tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 balicek?ja slysel ze je nak motorstorm zadarmo tak nevim :D motorstorm rc je zadarmo ale na us účtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 oooo krasa diky moc btw nejaka pametovka k tomu asi neni co ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
Zdravim uz delsi dobu chci poridit vitu s fifou 12 a konecne jsem nasetril tak jsem se chtel zeptat jestli je to fakt tak stejny jako 12ka na ps3 a jestli tam je Ultimate team a rezim online tymove hry s moznosti vytvorit klub predem diky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.