Quicksilver Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Mam par Xbox1 her prevedenych na Xbox360. Ale nemuzu je nainstalovat na disk.Pokud tam dam Disk a stisknu A hra se na FSD nezpusti.Zrejme se musi nejak upravit,aby to jelo. Predtim me hry v pohode sli :_( Nejsou nekde ke stazeni upravene Xbox1 hry na RGH ? Popripade jestli by nebo nevedel jak to zpustit ? Chtel by jsem si zahrat Crashe Bandicoota :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 a jako ten crash bandicoot ti predtim sel? ty ho mas jako dvd nebo jak na disku? upravene hry na xbox 360 muzes stahnout z xbox360iso.com ale ja si stahuju primo xbox 1 hry.. odzkouseno max payne 2, underground 2, vice city a san andreas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Ano predtim me hra sla,ale tedkom nejde mam se prej obratit na M$ :_( Hra mam kolem 450 mb coz neni problem a dal jsem hru do Compatibility / xbox1 / Crash Bandicoot / hru vidim ... dam A a nic. Nemam spis nainstalovat jeste nejaky emulator nebo neco takoveho ? // Chtelo by to sehnat nekde fungujici link ke stazeni ,jestli jeste na tak starsi hru je. Driv jsem tuhle hru mel na ps2 a lituju,ze jsem ji nehral.Docela bych si ji dal. Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 a mas spravnej emulator? ja kdyz mam RGH tak sem si stahl prave novou upravenou slozku compatibility a pak normalne hru z xbox 1 stahl iso, prevedl pres iso2god a nakopiroval treba do content.. prave kdyz sem nemel ten spravnej emulator tak mi to neslo.. a nebo je mozne ze hra neni podporovana v x360.. zde mas seznam xbox 1 her podporovanych na x360 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Je tam u hry uvedeno - Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Yes No Yes Yes No Tak snad by mela fungovat. Hru mam z xbox1 prevedenou na xbox360 predtim me sla.Tak nechapu proc to nejde a kde stahnu emulator ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 ale me taky na RGH nefungovaly ty hry upravene na x360.. musim mit proste origo xbox 1 hru. a to iso si prevedu pres iso2god.. emulator je zde na foru v sekci RGH máš to zde: http://console-forum.net/tema/137415-xbox-1-hry-do-xbox360-navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Tak jsem to vyresil jinym zpusobem ... nasel jsem si v krabici vsechna Xbox1 DVDcka co mam a mam tam 3x Crashe tak jsem ho hodil do Xbox1 a parim :-) Tak to odehraju tady a nebudu se tim uz trapit.Diky jinak za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.