Quicksilver Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Mam par Xbox1 her prevedenych na Xbox360. Ale nemuzu je nainstalovat na disk.Pokud tam dam Disk a stisknu A hra se na FSD nezpusti.Zrejme se musi nejak upravit,aby to jelo. Predtim me hry v pohode sli :_( Nejsou nekde ke stazeni upravene Xbox1 hry na RGH ? Popripade jestli by nebo nevedel jak to zpustit ? Chtel by jsem si zahrat Crashe Bandicoota :) Citovat
dany_ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 a jako ten crash bandicoot ti predtim sel? ty ho mas jako dvd nebo jak na disku? upravene hry na xbox 360 muzes stahnout z xbox360iso.com ale ja si stahuju primo xbox 1 hry.. odzkouseno max payne 2, underground 2, vice city a san andreas.. Citovat
Quicksilver Odesláno Červen 22, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Ano predtim me hra sla,ale tedkom nejde mam se prej obratit na M$ :_( Hra mam kolem 450 mb coz neni problem a dal jsem hru do Compatibility / xbox1 / Crash Bandicoot / hru vidim ... dam A a nic. Nemam spis nainstalovat jeste nejaky emulator nebo neco takoveho ? // Chtelo by to sehnat nekde fungujici link ke stazeni ,jestli jeste na tak starsi hru je. Driv jsem tuhle hru mel na ps2 a lituju,ze jsem ji nehral.Docela bych si ji dal. Diky za pomoc. Citovat
dany_ Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 a mas spravnej emulator? ja kdyz mam RGH tak sem si stahl prave novou upravenou slozku compatibility a pak normalne hru z xbox 1 stahl iso, prevedl pres iso2god a nakopiroval treba do content.. prave kdyz sem nemel ten spravnej emulator tak mi to neslo.. a nebo je mozne ze hra neni podporovana v x360.. zde mas seznam xbox 1 her podporovanych na x360 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 Citovat
Quicksilver Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 23, 2012 Je tam u hry uvedeno - Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Yes No Yes Yes No Tak snad by mela fungovat. Hru mam z xbox1 prevedenou na xbox360 predtim me sla.Tak nechapu proc to nejde a kde stahnu emulator ? Citovat
dany_ Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2012 ale me taky na RGH nefungovaly ty hry upravene na x360.. musim mit proste origo xbox 1 hru. a to iso si prevedu pres iso2god.. emulator je zde na foru v sekci RGH máš to zde: http://console-forum.net/tema/137415-xbox-1-hry-do-xbox360-navod Citovat
Quicksilver Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Tak jsem to vyresil jinym zpusobem ... nasel jsem si v krabici vsechna Xbox1 DVDcka co mam a mam tam 3x Crashe tak jsem ho hodil do Xbox1 a parim :-) Tak to odehraju tady a nebudu se tim uz trapit.Diky jinak za rady. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.