0martas0 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Zdravím, chci si stáhnout nějaké DLC do Xka, v nějakým jiným tématu jsem si našel odkaz na stránku zmíněnou v názvu. Registroval jsem se. Ale ať dám jakoukoliv sekci, napíše mi to "There are no posts in this forum." Přitom v hlavní nabídce vidím např. : Threads : 1654 Posts: 7001 atd. Napadlo mě, že to může být protože v Chromu používám Adblock, ale ani po vypnutí to nepomohlo. Vyzkoušel jsem i jinej prohlížeč, ale furt nic. Kdyžtak se nebudu zlobit i za nápady na jiné stránky kde jsou DLC, chci hlavně do Forzy 4, ale i do dalších her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 No mně to funguje normálně. A zkusil jsi jim třeba potvrdit e-mail, který ti poslali? Jinak v pm ti pošlu odkaz na DLC do Forza 4 na těch stránkách jestli ti to pude otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Aha, už to funguje. Potvrdil jsem ten email co mi přišel. Právěže já vím, že mi po dokončení registrace napsal, že poslali email pro aktivaci atd., jenže žádnej e-mail nepřišel ( až teď po dvou dnech ) a normálně sem se mohl přihlásit, tak sem myslel že to tak má bejt. ( jinde se nejde ani přihlásit dokud se neaktivuje ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts