Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox360iso.com problém

Recommended Posts

Zdravím, chci si stáhnout nějaké DLC do Xka, v nějakým jiným tématu jsem si našel odkaz na stránku zmíněnou v názvu.

Registroval jsem se. Ale ať dám jakoukoliv sekci, napíše mi to "There are no posts in this forum." Přitom v hlavní nabídce vidím např. : Threads : 1654 Posts: 7001 atd.

Napadlo mě, že to může být protože v Chromu používám Adblock, ale ani po vypnutí to nepomohlo. Vyzkoušel jsem i jinej prohlížeč, ale furt nic.

Kdyžtak se nebudu zlobit i za nápady na jiné stránky kde jsou DLC, chci hlavně do Forzy 4, ale i do dalších her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, už to funguje. Potvrdil jsem ten email co mi přišel. Právěže já vím, že mi po dokončení registrace napsal, že poslali email pro aktivaci atd., jenže žádnej e-mail nepřišel ( až teď po dvou dnech ) a normálně sem se mohl přihlásit, tak sem myslel že to tak má bejt. ( jinde se nejde ani přihlásit dokud se neaktivuje )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu