zample35 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Čau, uvažuju že si koupím xbox, ale téměř nic o něm nevím. :roll: Takže: 1) Podle toho co jsem četl by měl jít xbox flashnout. Lze flashnout jakoukoliv verzi? 2) Je nějaká šance že se flash nepovede a zničí se tím konzole? 3) Když budu mít flashnutý xbox, stažené hry lze ukládat na HDD a spouštět z něj? 4) Lze hrát kinect hry na flashnutým xboxu? Předem díky za odpovědi. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 1) Nejnovější slimy ještě nejdou flashnou a ani udělat RGH. 2) Pokus to dáš do správných rukou tak není co zkazit. 3) Ano, ale hry musíš mít vypálené, s tím že DVD je potřeba mít v mechanice ke spuštění hry, pak už mechanika nepracuje během hry. 4) Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zample35 Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Takže na hraní stažených her by mě stačila 4GB verze je to tak? Četl jsem že je šance na ban. Můžu ho dostat ikdyž nebudu mít připojenou konzoly k internetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TREYYY Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Ban můžeš dostat pouze když budeš hrát přes LIVE a tím pádem bys byl připojen k internetu. 4GB verze ti stačí pokuď budeš hrát hry z vypaléného dvd a po celou dobu ti pojede mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zample35 Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Díky za odpovědi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Na vypálení nejnovějších her ještě budeš potřebovat liteon ihas mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zample35
Čau, uvažuju že si koupím xbox, ale téměř nic o něm nevím. :roll:
Takže:
1) Podle toho co jsem četl by měl jít xbox flashnout. Lze flashnout jakoukoliv verzi?
2) Je nějaká šance že se flash nepovede a zničí se tím konzole?
3) Když budu mít flashnutý xbox, stažené hry lze ukládat na HDD a spouštět z něj?
4) Lze hrát kinect hry na flashnutým xboxu?
Předem díky za odpovědi. :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts