Anubis1 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Release name: London.2012.Olympics.XBOX360-iMARS Size: 7.7 GB Region: FREE Genre: Sports Publisher: SEGA Developer: SEGA Release Date: 23.06.2012 Language: ENG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Jde to pro dva na jedné konzoli? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos123 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Jo, je tam party mod az pro 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Až si to stáhnete, tak mi prosím napište jaké tam je ovládání .Jestli zas něco ve stylu šíleného mačkání 2 tlačítek nebo nějaké jiné..děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Šílené mačkání tlačítek bylo na těhle hrách k olympiádám vždycky to nejlepší :D Hlavně, když to hrálo více lidí. Co já zažil srandy ve více lidech u Nagana třeba, ale hlavně u Sydney 2000 :D Nezapomenutelné zážitky :D Jsem na ten Londýn zvědavý, ale nějak mi v současné době docházejí lidi, se kterýma to hrát a přítelkyně na to nemá nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 jaký tam jsou disciplíny? psalo se 45 já jich objevil na netu zatím něco přes 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajcak Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Není to o šíleném mačkání tlačítek ,jako to bylo dřív ,je to už na lepším principu ,takže po pár hodinách hraní nemusím jít ždímat tričko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 To je škoda, to mi bude chybět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 mě ne :D takže brzo bude také v mojí zbírce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Skvela hra hodne me to prekvapilo :) ..napiste kamosum zapojte 4 ovladace a o zabavu mate na par hodin vystarano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Napište mi prosím potom někdo, zda-li má cenu tuhle hru kupovat hned teď za plnou cenu, nebo si počkat až cena sleze ... Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Určitě to nemá cenu kupovat. Párkrát si zahraješ mod olympiády a necháš to ležet. Hra více hráču jde pouze na jednom xboxu narozdíl od Pekingu. Klasický ždímací podvrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 No to je právě dobře, že to jde na jednom xboxu pro více hráčů. O tom ty olympiády vždycky byly. Sešlo se pár lidí, otevřeli se pivka a skvěle se u toho člověk pobavil. Na online multiplayer jsou tu jiné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Je to parádní hra, ovládání být lepší nemůže. S Pekingem mám zkušenost jen na pc kde to bylo neovladatelné, a toto je parádička. Určitě se vyplatí kupit nyní a nebo během olympiády, potom už to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajcak Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Jestli nejsi totální blázen do olympijských sportů ,tak to nemá cenu kupovat si myslím hned teď ,mě fakt tyhle hry strašně baví (hrál jsem každou olympiádu od Sydney 2000) ale ,že bych to hrál fakt několik hodin denně to ne ,spíš s kámošema proti sobě ,ale za tu cenu bych si to fakt nekoupil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Pokud se ti chce kvůli pivku s přáteli dávat 1500 za hru............ Já si myslím, že hra založená na soupeření by neměla opomíjet online hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Aha, takže ty si v životě asi nehrál žádnou singleplayer hru podle toho co píšeš. "Protože proč dávat 1500 za hru, kterou si zahraješ sám" , že? Když odsuzuješ hru, kterou si člověk může zahrát sám a navíc i s kamarády a královsky se u toho pobavit (což je důvod proč hry vůbec vznikly, aby se u nich člověk pobavil) Jasně, mohli tam nějak zakomponovat i online multiplayer. Neměl bych nic proti tomu, ale kvůli tomu, že tam není, na tu hru nezanevřu. A když může dát člověk 1200 za čistě singleplayer hru, když může dát člověk XY Kč za čistě onlinovky, tak proč ne za singleplayer hru se zábavným offline multiplayerem. Aneb 100 lidí 100 chutí... PS: A vsadím se, že během chvilky půjde nová na aukru sehnat za nějakých cca 700-800. Někdo si za to koupí cigarety, někdo si za to koupí London 2012... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Ještě si potřebuješ zvýšit ego nebo stačí?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Já si ego nezvyšuju, ani si ho zvyšovat nepotřebuju. Stačí mi vědět, že jsem tvůj argument vyvrátil a ty k tomu nemáš co říct, protože mám zřejmě pravdu :D Takže už to dál řešit nebudu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Mate pravdu oba bejt tam online multak je to momentalne neprekonatelny, ale ikdyz tam neni myslim ze se na to jen kvuli tomu proste neda vyprdnout ptz i tak to pobavi a tečka takže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 jak jste na tom s rekordama? teda ten kdo to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Moc jsem si od toho nesliboval, snažil jsem se hledat videa na YT, ale nic jsem nenašel, tak jsem doufal, že to nebude zase další hra, kterou vypálím a bude se mi tu válet. Když jsem to vypálil a spustil, byl jsem mile překvapen, teď už u toho s kámoše asi třetí den sedíme a vždycky dáme několik hodin. Sice je to stereotyp, protože dáváme jen ty disciplíny co nás baví: běhy, disk, koule, oštěp, vzpírání, lukostřelba, rychlostřelba. Jediné co nám moc nejde je teda veslování, to si nedáváme ani na nejlehčí. :cheesygrin: Osobně bych si to nekoupil asi za plnou palbu, ale je to "kvalitní" hra, která má co nabídnout, pokud máte přátele a více jak jeden ovladač. Jinak co se týče rekordů, tak z hlavy nevím, ale já třeba s kámošem jsme překonali světové na kouli a oštěpu a pak nějaké ty olympijské třeba na 100m, ale čísla z hlavy nevím. btw: ukládají se ty rekordy: např: kdyby na oštěpu byl světový 97m a já hodím příště 100m bude tam ta moje 100 nebo ta 97? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 bude tam ten novej co si udělal, povedlo se mi to na 100m překonat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Moc jsem si od toho nesliboval, snažil jsem se hledat videa na YT, ale nic jsem nenašel, tak jsem doufal, že to nebude zase další hra, kterou vypálím a bude se mi tu válet. Když jsem to vypálil a spustil, byl jsem mile překvapen, teď už u toho s kámoše asi třetí den sedíme a vždycky dáme několik hodin. Sice je to stereotyp, protože dáváme jen ty disciplíny co nás baví: běhy, disk, koule, oštěp, vzpírání, lukostřelba, rychlostřelba. Jediné co nám moc nejde je teda veslování, to si nedáváme ani na nejlehčí. :cheesygrin: Osobně bych si to nekoupil asi za plnou palbu, ale je to "kvalitní" hra, která má co nabídnout, pokud máte přátele a více jak jeden ovladač.Jinak co se týče rekordů, tak z hlavy nevím, ale já třeba s kámošem jsme překonali světové na kouli a oštěpu a pak nějaké ty olympijské třeba na 100m, ale čísla z hlavy nevím. btw: ukládají se ty rekordy: např: kdyby na oštěpu byl světový 97m a já hodím příště 100m bude tam ta moje 100 nebo ta 97? No nevim ja to hral s kamaradama vzdy jsme udelali event ,vytvorili rekordy ale ani jeden tam do priste nezustal :cheesygrin: takze s tim ukladanim nevim jak to presne je .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 tak muzu rict ze to je dobra hra ale jen mi tam vadi ze kdyz si dam olympic day tak tam nejsou vsechny sporty a je to jen na par dnu jinak to je dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.