Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

London 2012 Olympics

Anubis1

Recommended Posts

Šílené mačkání tlačítek bylo na těhle hrách k olympiádám vždycky to nejlepší :D Hlavně, když to hrálo více lidí. Co já zažil srandy ve více lidech u Nagana třeba, ale hlavně u Sydney 2000 :D Nezapomenutelné zážitky :D

Jsem na ten Londýn zvědavý, ale nějak mi v současné době docházejí lidi, se kterýma to hrát a přítelkyně na to nemá nervy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nejsi totální blázen do olympijských sportů ,tak to nemá cenu kupovat si myslím hned teď ,mě fakt tyhle hry strašně baví (hrál jsem každou olympiádu od Sydney 2000) ale ,že bych to hrál fakt několik hodin denně to ne ,spíš s kámošema proti sobě ,ale za tu cenu bych si to fakt nekoupil .

Odkaz ke komentáři

Aha, takže ty si v životě asi nehrál žádnou singleplayer hru podle toho co píšeš. "Protože proč dávat 1500 za hru, kterou si zahraješ sám" , že? Když odsuzuješ hru, kterou si člověk může zahrát sám a navíc i s kamarády a královsky se u toho pobavit (což je důvod proč hry vůbec vznikly, aby se u nich člověk pobavil)

Jasně, mohli tam nějak zakomponovat i online multiplayer. Neměl bych nic proti tomu, ale kvůli tomu, že tam není, na tu hru nezanevřu.

A když může dát člověk 1200 za čistě singleplayer hru, když může dát člověk XY Kč za čistě onlinovky, tak proč ne za singleplayer hru se zábavným offline multiplayerem.

Aneb 100 lidí 100 chutí...

PS: A vsadím se, že během chvilky půjde nová na aukru sehnat za nějakých cca 700-800. Někdo si za to koupí cigarety, někdo si za to koupí London 2012...

Odkaz ke komentáři

Moc jsem si od toho nesliboval, snažil jsem se hledat videa na YT, ale nic jsem nenašel, tak jsem doufal, že to nebude zase další hra, kterou vypálím a bude se mi tu válet. Když jsem to vypálil a spustil, byl jsem mile překvapen, teď už u toho s kámoše asi třetí den sedíme a vždycky dáme několik hodin. Sice je to stereotyp, protože dáváme jen ty disciplíny co nás baví: běhy, disk, koule, oštěp, vzpírání, lukostřelba, rychlostřelba. Jediné co nám moc nejde je teda veslování, to si nedáváme ani na nejlehčí. :cheesygrin: Osobně bych si to nekoupil asi za plnou palbu, ale je to "kvalitní" hra, která má co nabídnout, pokud máte přátele a více jak jeden ovladač.

Jinak co se týče rekordů, tak z hlavy nevím, ale já třeba s kámošem jsme překonali světové na kouli a oštěpu a pak nějaké ty olympijské třeba na 100m, ale čísla z hlavy nevím.

btw: ukládají se ty rekordy: např: kdyby na oštěpu byl světový 97m a já hodím příště 100m bude tam ta moje 100 nebo ta 97?

Odkaz ke komentáři

Moc jsem si od toho nesliboval, snažil jsem se hledat videa na YT, ale nic jsem nenašel, tak jsem doufal, že to nebude zase další hra, kterou vypálím a bude se mi tu válet. Když jsem to vypálil a spustil, byl jsem mile překvapen, teď už u toho s kámoše asi třetí den sedíme a vždycky dáme několik hodin. Sice je to stereotyp, protože dáváme jen ty disciplíny co nás baví: běhy, disk, koule, oštěp, vzpírání, lukostřelba, rychlostřelba. Jediné co nám moc nejde je teda veslování, to si nedáváme ani na nejlehčí. :cheesygrin: Osobně bych si to nekoupil asi za plnou palbu, ale je to "kvalitní" hra, která má co nabídnout, pokud máte přátele a více jak jeden ovladač.

Jinak co se týče rekordů, tak z hlavy nevím, ale já třeba s kámošem jsme překonali světové na kouli a oštěpu a pak nějaké ty olympijské třeba na 100m, ale čísla z hlavy nevím.

btw: ukládají se ty rekordy: např: kdyby na oštěpu byl světový 97m a já hodím příště 100m bude tam ta moje 100 nebo ta 97?

No nevim ja to hral s kamaradama vzdy jsme udelali event ,vytvorili rekordy ale ani jeden tam do priste nezustal :cheesygrin: takze s tim ukladanim nevim jak to presne je ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu