Anubis1 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Release Date---------: 06-23-2012 Type-----------------: GAME Platform-------------: Xbox 360 Region---------------: Region Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Zatim jsem hral jen zacatek ale vypada to fakt paradne a hratelnost taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Kam se hrabe nějaký Future Soldier ... Dubaj v písku je prostě Dubaj v písku to se musí nechat. 2K odvedli skvělou práci a moc se mi to líbilo, jen je to na můj vkus zase poněkud krátké :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Taky bych rekl ze spec ops je mnohem lepe udelany jak nejaky future soldier uz se tesim az mi dojde a ten multiplayer je udelanej urcite lip jak u future soldier ( same lagy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Po Ghost Recon:GS jsem se docela bál tuhle hru zkusit ale naštěstí!Skusil a musím uznat že je opravdu skvělá.Kam se hrabe GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Už mate nekdo doma ja furt nic u jrc sem kupoval a dojde mi to az zitra v pondeli . Jak je to s tema 2x xp week to se zacne pocitat od aktivovani kodu nebo od vydani hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Už sem ji dohrál.. sice na PC ale dohrál. Je tam pár chyb jako.. když přeběhnu hru a podívám se za roh vidím "spawn" vojáků a postřílím je dřív než něco udělají. (to se mi stalo asi 4x) Ale co se týče STORY je to jedna z nejlepších her co sem kdy hrál, jen sem čekal trochu víc akce od toho snipera v menu, mohl vás třeba na konci hry zabít.. zase by to dělalo jinej dojem (dojem promyšlenosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Ten balanc system v MP stoji za kulove tak furt hraju ja a muj team same lvl do 20 a oni proti nam same 30+ a este k tomu muj team v poctu 2 proti 4..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.