Mušák Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Ahoj, už asi rok mi nenačítá mechanika, stejně ji nepoužívám. Na notebook mi bude za měsíc končit záruka a chci ho dát vyreklamovat. CD načte, ale DVD ne. Podíval jsem se do správce zařízení a v popisu je napsáno Jednotka CD-ROM. Není to tím, že tam není i DVD? Abych to nedával reklamovat zbytečně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 a ses si jiste ze je to dvd mechanika ? ze to neni jen CD (jinak jestli je to DVD a cte ti jen cd tak je to tim ze ji odesla optika ktera cte DVD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Jsem si jistej. Asi ho vyreklamuji. Přitom jsem mechaniku použil maximálně 10x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.