kynel Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Dobrý den doufám že nejsem ve špatné sekci fóra, ale mám nový xbox 4gb slim a chtěl jsem se zeptat, když si koupím forzu motorsport 4, která je prý dvou cd pojede mi to nebo si musím koupit nějakou paměť navíc? Prý se jedno cd nahrává u těch větších her do xboxu. A u Maxe Payna to je jak? Předem moc děkuju za radu kdyby to smazali, že jsmem ve špatné sekci napište mi prosím PM Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Tak pokud chceš šetřit dvd a mechaniku tak hry můžeš instalovat na pevný disk, ale 4Gb je asi málo. Takže si můžeš koupit hdd větší. A pokud nepotřebuješ hry instalovat, tak hra která je na více dvd tě sama požádá o vložení druhého dvd. Pokud jsem ti špatně poradil, tak mně někdo opravte :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Řekl bych, že to vložení druhého DVD by prošlo tak u Max Payna, ale Forza to má jako "DLC", jsou na něm auta atd. Takže ne takovy, že v 50% hry dáš druhý DVD a hraješ dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kynel Odesláno Červen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Tak jeden kámoš mi říkal, že snad viděl přímo forzu jako jeden disk a druhý byl přimo originál na flešce, ale jestli to tak je fakt nevím :D Tak jestli někdo máte zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Řekl bych, že to vložení druhého DVD by prošlo tak u Max Payna, ale Forza to má jako "DLC", jsou na něm auta atd. Takže ne takovy, že v 50% hry dáš druhý DVD a hraješ dál. No to jsem nevěděl. Forza mně zrovna moc nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Já to taky nevím jiště, ale někde to někdo psal a logicky je to jasný, protože ve Forze nemáš danou kampaň tak, že třeba do těch 50% postupu nesmíš hrát s Ferrari který je právě na tom dalším disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Je to tak, že na tom DVD, přes které hru NEspouštíš je obsah (auta), který když nenainstaluješ na HDD, tak potom ve hře nebudeš mít zpřístupněná některá auta. Neví kolik jich přesně je, ale řekl bych, že poměrně hodně, takže nainstalovat to je víceméně nutnost. Nevím, jestli se ti to na 4GB harddisk vejde, ale myslím že snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 DLC by měli mít maximálně do 2GB, takže na HDD by se DLC mělo vejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Těžko říct. DVD jako pro vypálení má normálně 8,13 Gb. Když to mám rozbalené přes Iso2GOD tak má necelé 3... Takže teoreticky by jsi to tam nacpat měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 To druhé dvd u forzy se dá nainstalovat na flashku, kterou v xboxu naformátuješ. Max Payna instalovat nemusíš, hra tě sama vyzve až bude potřeba druhé DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kynel Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Děkuji za odpovědi tak jdu koupit flešku a hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.