Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dobrý den mám jenom malou otázku

kynel

Recommended Posts

Dobrý den doufám že nejsem ve špatné sekci fóra, ale mám nový xbox 4gb slim a chtěl jsem se zeptat, když si koupím forzu motorsport 4, která je prý dvou cd pojede mi to nebo si musím koupit nějakou paměť navíc? Prý se jedno cd nahrává u těch větších her do xboxu. A u Maxe Payna to je jak? Předem moc děkuju za radu kdyby to smazali, že jsmem ve špatné sekci napište mi prosím PM Díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud chceš šetřit dvd a mechaniku tak hry můžeš instalovat na pevný disk, ale 4Gb je asi málo. Takže si můžeš koupit hdd větší. A pokud nepotřebuješ hry instalovat, tak hra která je na více dvd tě sama požádá o vložení druhého dvd. Pokud jsem ti špatně poradil, tak mně někdo opravte :bash:

Odkaz ke komentáři

Je to tak, že na tom DVD, přes které hru NEspouštíš je obsah (auta), který když nenainstaluješ na HDD, tak potom ve hře nebudeš mít zpřístupněná některá auta. Neví kolik jich přesně je, ale řekl bych, že poměrně hodně, takže nainstalovat to je víceméně nutnost. Nevím, jestli se ti to na 4GB harddisk vejde, ale myslím že snad jo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu