Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Najde se zde milovník Assassins Creed?

Domingster

Recommended Posts

Zdravím, mám takový problém. Právě jsem dohrál Brotherhood, ale ještě než se pustím do Revalations si potřebuji ujasnit pár věcí:

Stručně jsem pochopil příběh takto: Altair hledal jablko, aby se ho nezmocnili křižáci a neovládli jím svět. Ukryl ho. O pár set let se o tom dozvěděl Ezio, a jelikož po něm zase někdo toužil a věděl, kde je, musel ho dostat, a ukrýt ho aby ho zase nikdo nenašel, což se mu na konec tedy povedlo. To co jsem nepochopil je:

1) Co Minerva celou dobu chce? O jakém konci světa mluví? To jsem nepochopil.

2) Proč jsem jako Desmond hledal jablko také? Vím, že ho chtěli křižáci, aby ovládli svět, ale proč jsem ho hledal i já, poté co jsem se dostal z tě výzkumné laboratoře z prvního dílu?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Nevím.

2. Protože ti co tě drželi v laboratoři jsou také křížáci ze současnosti a rovněž chtějí to jabko ;) Tudíž ho musíš dostat dřív něž oni. Aspon tak se mi to jevilo, už je to dlouho co jsem to hrál. Nicméně per tam Revelations je to fakt bomba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu