Domingster Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Zdravím, mám takový problém. Právě jsem dohrál Brotherhood, ale ještě než se pustím do Revalations si potřebuji ujasnit pár věcí: Stručně jsem pochopil příběh takto: Altair hledal jablko, aby se ho nezmocnili křižáci a neovládli jím svět. Ukryl ho. O pár set let se o tom dozvěděl Ezio, a jelikož po něm zase někdo toužil a věděl, kde je, musel ho dostat, a ukrýt ho aby ho zase nikdo nenašel, což se mu na konec tedy povedlo. To co jsem nepochopil je: 1) Co Minerva celou dobu chce? O jakém konci světa mluví? To jsem nepochopil. 2) Proč jsem jako Desmond hledal jablko také? Vím, že ho chtěli křižáci, aby ovládli svět, ale proč jsem ho hledal i já, poté co jsem se dostal z tě výzkumné laboratoře z prvního dílu? Díky.
Shattered Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 1. Nevím. 2. Protože ti co tě drželi v laboratoři jsou také křížáci ze současnosti a rovněž chtějí to jabko ;) Tudíž ho musíš dostat dřív něž oni. Aspon tak se mi to jevilo, už je to dlouho co jsem to hrál. Nicméně per tam Revelations je to fakt bomba :)
Recommended Posts