R4DIM1468626306 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Zdravím, chtěl jsem se zepta jak se na FIFĚ 12 dělaj nějaké ti parádičky. Všude se piše, že stačí držet LT a používat pak kombinace tlačítek nebo pravou páčku. Ale abych pravud řekl, mě to nefunguje :cry: nevím čím to může být (možna v tom, že hraju na OVLÁDÁNÍ - ALTERNATIVNÍ) :!::!::!: Muže mi někdo poradit :psp::psp: dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Musis si nastavit sam ovladani a klicky si dat tam kam ti to vyhovuje napr. pod LT jmenuje se to Pace control . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Musis si nastavit sam ovladani a klicky si dat tam kam ti to vyhovuje napr. pod LT jmenuje se to Pace control . Absolutně jsem nepochopil co jsi tímhle chtěl říct :D R4DIM koukni na youtube na nějaký návody a časem to třeba dostaneš do ruky :) Já prostě v onlinu semtam zkusim kličku tak, že podržim LT a trochu zamáchám s pravou páčkou a vyjde / nevyjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 ahoj, mrkni sem.... nektere klicky jsou pekne - ale ve hre k nicemu, nektere jsou lehke a velice ucinne (Heelkick, berbaspin, ronaldo chop), ale to musis zkouknout a posoudit sam, jak ti co pujde, ja osobne klicky nepouzivam a vysledky mam dobry. Ale obcas tam nejakou soupnu - pro radost :-) btw. pro parany fify skupina na FB (turnaje, pokec, atd....) https://www.facebook.com/groups/399023146792959/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.