Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12 - kličky a triky

R4DIM1468626306

Recommended Posts

Zdravím, chtěl jsem se zepta jak se na FIFĚ 12 dělaj nějaké ti parádičky. Všude se piše, že stačí držet LT a používat pak kombinace tlačítek nebo pravou páčku.

Ale abych pravud řekl, mě to nefunguje :cry: nevím čím to může být (možna v tom, že hraju na OVLÁDÁNÍ - ALTERNATIVNÍ) :!::!::!:

Muže mi někdo poradit :psp::psp: dik moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musis si nastavit sam ovladani a klicky si dat tam kam ti to vyhovuje napr. pod LT jmenuje se to Pace control .

Absolutně jsem nepochopil co jsi tímhle chtěl říct :D

R4DIM koukni na youtube na nějaký návody a časem to třeba dostaneš do ruky :) Já prostě v onlinu semtam zkusim kličku tak, že podržim LT a trochu zamáchám s pravou páčkou a vyjde / nevyjde :D

Odkaz ke komentáři

ahoj, mrkni sem....

nektere klicky jsou pekne - ale ve hre k nicemu, nektere jsou lehke a velice ucinne (Heelkick, berbaspin, ronaldo chop), ale to musis zkouknout a posoudit sam, jak ti co pujde, ja osobne klicky nepouzivam a vysledky mam dobry. Ale obcas tam nejakou soupnu - pro radost :-)

btw. pro parany fify skupina na FB (turnaje, pokec, atd....)

https://www.facebook.com/groups/399023146792959/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu