Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Multiman

Bitchfucker313

Otázka

Zdravím, mám PS3 Slim 250 GB , CFW 3.55 Kmeaw a používal jsem nějakou starou verzi multimana až se mi jednoho dne něco podělalo a z Multimana zbyla pouze šedá ikonka s nápisem Corrupted Data v XMB která nejde odstranit ( při snaze o smazání to vypíše chybu : 80028F08 ) ... Snažil jsem se tedy nainstalovat několik jiných verzí multimana podle návodů na internetu ale pokaždé když jsem ho nainstaloval a spustil, odsouhlasil práva tak se to zaseklo ( na obrazovce byl takový černý smajlík ) ani vrátit se do XMB menu nešlo... Prosím o odkaz na funkční verzi multimana pro moji konzoli a popřípadě podrobný návod na instalaci, děkuji ..... :wohow::wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zkousel jsi ten disk zformatovat?? tahle chyba je pry hardwerova. bud disk nebo deska, bejt tebou tak nejdriv zkusim repairnout data (pres recovery menu) nebo dat do pc, zformatovat, pak dat zpatky do ps3, zformatovat pak to tam hodit znova

Odkaz ke komentáři

• 0

jako zformatovat HDD na PS3 ? ... Tím příjdu tedy o všechny Savy že? ... Jak spustím ten recovery mode? ... mám ten PS3 krátce a nikdy předtím jsem to nedělal... Mám tu ještě Rogero magnager 8.1 a dole napravo mi to ukazuje že tam mam kakaroto CFW 3.55... Takže tam tedy nemám kmeaw ? Prodejce uváděl že tam je kmeaw 3.55 tak nevím... :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu