vena tesu Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 zdravím všechny . měl bych na vás menší dotaz v práci jsem již dvakrát řešil připojení PS3 přez modem Zyxel P660HN T3A . na ps lince bylo zákazníkovy řečeno že je potřeba nastavit NAT2 , toho se týká můj první dotaz co znamená rozdělení na PS3 NAT 1-3 toto se nastavit povedlo ale stejně se na PS 3 hra s PSN nespojí . zkusil sem nastavit i NATování v modemu podle portů určených ke hře ale pořád nic . nemáte někdo zkušenosti. díky za všechny rady ps. DMZ na modemu nastavit nejde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 máš zapnuté UPnP musíš ve firewallu povolit provoz z WAN do LAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vena tesu
zdravím všechny .
měl bych na vás menší dotaz v práci jsem již dvakrát řešil připojení PS3 přez modem Zyxel P660HN T3A .
na ps lince bylo zákazníkovy řečeno že je potřeba nastavit NAT2 , toho se týká můj první dotaz co znamená rozdělení na PS3 NAT 1-3
toto se nastavit povedlo ale stejně se na PS 3 hra s PSN nespojí . zkusil sem nastavit i NATování v modemu podle portů určených ke hře ale pořád nic .
nemáte někdo zkušenosti. díky za všechny rady
ps. DMZ na modemu nastavit nejde 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.