kafry Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 YouTube konečně na Vítě........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 tak tohle je post k nezaplacení, sorry ale na tohle se nedalo nezareagovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 tak tohle je post k nezaplacení, sorry ale na tohle se nedalo nezareagovat ... No jestli narazis na tu strucnost, tak misto tohodle postu si mohl napsat svuj nazor na aplikaci( klady, zapory ) , pripadne hodit nejake screeny, hned by tohle tema nebylo tak chude . ;) Fajn vec, jen mi vadi ze se u videa nezobrazi pripadne delsi nazvy videi. Jinak jsem spokojeny. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Aplikace se mi líbí, běží hezky, ale co jsem si všiml a nelíbí se mi je, že se nemůžete dívat na channely lidí, což já považuji za veliký nedostatek. Ani na svůj vlastní channel se nedostanu. Poté bych třeba uvítal možnost uploadování videí přímo z vity. :) Jinak na přehrávání videí je to pěkně udělané. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Červen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 tak tohle je post k nezaplacení, sorry ale na tohle se nedalo nezareagovat ... Krátké a stručné. Né všichni jsou s Víťou furt online a tak občas tu nahodím velice stručné info, že se něco děje. Toť all. PS: standartně používám temnou sílu, ale jsi dnes moc daleko........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Pravdu díš temná strano...... jinak k youtube, je bezva, šlape bez sekání jak na wifi tak na simce - spokojenost. Ted ještě kdyby byl Bookr a ten Flash nebo HTML5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 kluci, když si budu prohlížet nějakou sránku a tam bude video z youtube, otevřese mi v té aplikaci nebo jak to fungíruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 kluci, když si budu prohlížet nějakou sránku a tam bude video z youtube, otevřese mi v té aplikaci nebo jak to fungíruje? Tak mě se to nepřeplo, takže asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.