Dupenka Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Hodil jsem si Max Pyne 3 na HDD a Game Library se mi zobrazuje disc 1 a disc 2, což je asi špatně, i přesto jsem to hrál a dostal jsem se do chvíle kdy mám dát disc 2, ten se sice sám přehodí ale sekne se ´vodní videjko, takže jak to mám nakopírovat na HDD? Mají být obě dvd zvlášť nakopírované a nebo disk 2 má být v disku 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 kdyz ti to v FSD ukazuje obe dvd tak je to spravne, ja to mam nakopirovany tak Games/Max Payne 3/disc 1 Games/Max Payne 3/disc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Mám to takhle: content/16x0/545086B/00007000/a až tady mám dané ty dvě dvd, je to dobře, mě to totiž blbne, načte se mi sice druhý disk, ale sekne se video a jedou akorát titulky co tam mluví, nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 dobre to je jen mas blbe id to snad jen preklep takhle to mam ja a funguje jak ma content/0000000000000000/5454086B/00007000/ 3054723F8A3477D01A12.data 9C105251594712248CCA.data 9C105251594712248CCA 3054723F8A3477D01A12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Takže jsem zkoušel rozjet MP3 po vyextrahování xbox image browserem, první disk jede, při druhém disku se mi restartuje xbox (smazal jsem u obou disku system update pokud to nebude tím) jinak já už nevím jak rozjet to druhé dvd, udělali to špatně, že se to neuloží a nejde samostatně pustit už jen druhý disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 jde to pustit jakymkoliv z tech dvou dvd jakou mas verzi fsd? ma se to prehodit samo a jedes dal starej fsd nema v sobe swap proto se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Mě se to v pohodě přehodí, s tím právě že není problém, načte se mi druhý disk, začne hrát video a po 2 sekundách se to stopne na tom telefonu a jedou jenom titulky o čem tam mluví. FSD je 2.2 r725 - je to ten nejnovější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 A co když mi to nejde kvůli toho, že se mi hra nezkopíruje celá na 20GB HDD (tedy se nezkopíruje celý druhý disk)? Ale to by se mi zase nespustila hra z druhého disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 no tak jestli nemas nakopcenou celou na hdd nevim co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Já nevím jestli je hra nakopírovaná celá, TC při kopirování nevyhodil hlášku že je nedostatek místa, prostě se to nakopíruje snad celé, s TC jsem nikdy nedělal takže nevím jestli nějaké chybové hlášení hází pokud při kopírování dojde místo. Ale jak jsem psal spustím hru z druhého disku, takže pokud by se druhý disk nenakopíroval celý, tak bych přes něj ani nespustil hru? Samozřejmě vím, že když se hra celá nenakopíruje, že mi nepujde to mi psát nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 no jasny ty jsi psal ze neni nakopirovana cela jiste ze by ti to vyhodilo error a taky ve fsd snad vidis kolik mista mas na hdd pak uz bych to videl na spatny dvd 2 jinak fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Nešlo by využít HDD v netbooku? Že bych ho propojil FTP kabelem a hrál hru z HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 neco takovyho se tu uz myslim resilo, streamovani primo z pc... pohledej to tady nebo na google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Tk jsem něco našel na googlu ale nejde mi to, mohl by mi někdo poradit kdo už s tím má nějaké zkušenosti? Zkoušel jsem to podle tohohle návodu: http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/9788-stream-xbox-360-games-over-network-smb-jtag-rgh360-running-freestyle-dash.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.