Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Recommended Posts

Hodil jsem si Max Pyne 3 na HDD a Game Library se mi zobrazuje disc 1 a disc 2, což je asi špatně, i přesto jsem to hrál a dostal jsem se do chvíle kdy mám dát disc 2, ten se sice sám přehodí ale sekne se ´vodní videjko, takže jak to mám nakopírovat na HDD? Mají být obě dvd zvlášť nakopírované a nebo disk 2 má být v disku 1?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem zkoušel rozjet MP3 po vyextrahování xbox image browserem, první disk jede, při druhém disku se mi restartuje xbox (smazal jsem u obou disku system update pokud to nebude tím) jinak já už nevím jak rozjet to druhé dvd, udělali to špatně, že se to neuloží a nejde samostatně pustit už jen druhý disk.

Odkaz ke komentáři

Já nevím jestli je hra nakopírovaná celá, TC při kopirování nevyhodil hlášku že je nedostatek místa, prostě se to nakopíruje snad celé, s TC jsem nikdy nedělal takže nevím jestli nějaké chybové hlášení hází pokud při kopírování dojde místo. Ale jak jsem psal spustím hru z druhého disku, takže pokud by se druhý disk nenakopíroval celý, tak bych přes něj ani nespustil hru? Samozřejmě vím, že když se hra celá nenakopíruje, že mi nepujde to mi psát nemusíš.

Odkaz ke komentáři

Tk jsem něco našel na googlu ale nejde mi to, mohl by mi někdo poradit kdo už s tím má nějaké zkušenosti? Zkoušel jsem to podle tohohle návodu: http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/9788-stream-xbox-360-games-over-network-smb-jtag-rgh360-running-freestyle-dash.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu