GodsPower Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Pls help mam psp na verzi 3.03 custom a chci hrat iso hry.. pls poslete mi odkaz na topic nemuzu ho najit... a sem lama co se tyce psp :D ..diks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 pokud máš 3.03 OE-A tak jen nakopíruješ iso na kartu do složky ISO pokud nekecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 otevres slozku kde se ti objevi psp v pocitaci ja to mam k:/ISO a tam to das tu slozku si tam musis vytvorit protoze tam neni jako ta slozka iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 jo nakopirovat do slozky ISO..3.03oe-a je stary FW upni na vyssi treba 3.52M33...a precti si tohle:http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 :arrow: do archivu s tim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ale ja jsem slysel ze 3.03 je nejlepsi na iso hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 podle mě namá CF... podle mě newí co znamená CF Custom... myslí si že to je origoš...estli se nepletu PS : koukni se do psp jaký tam máš FW a napiš co tam přesně je napsaný?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ja vim co to je a mam custom firmware omg :D ale nevim co a jak :D Mam 3.0.3 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Tak aktualizuj na 3.52 M33-4 a mužeš hrát i bez umd. Jen nakopíruj hru (iso,cso) do x:/ISO/"hra.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 uz mi to fakci diks lidi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GodsPower
Pls help mam psp na verzi 3.03 custom a chci hrat iso hry.. pls poslete mi odkaz na topic nemuzu ho najit... a sem lama co se tyce psp :D ..diks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts