dany_ Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Vydavatelství Bigben Interactive nedávno oznámilo Test Drive: Ferrari pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 na 30. března příštího roku. Od té doby se na internetu neustále spekuluje, kdo vlastně na hře pracuje.Domněnkám ohledně Slightly Mad Studios dopomáhá i fakt, že před vývojem NFS: Shift pracoval tvůrčí celek na Project Ferrari. Vývoj ovšem musel být zastaven z právních důvodů. Je tedy dost možné, že SMS svůj starý projekt využijí a prodají ho Bigben Interactive, což by jim nemálo pomohlo, protože v současné době na tom nejsou z hlediska peněz vůbec dobře.A co teprve ta podobnost s Need for Speed Shift, náhoda? To se nám nechce věřit.Co od Test Drive: Ferrari očekávat? Pokud se vývoje opravdu chopí Slightly Mad Studios, můžeme očekávat spoustu vozidel značky Ferrari, včetně luxusních vozidel a formulí. Pokud navíc SMS zapojí svůj smysl pro detaily, mohli bychom se opět dočkat kvalitní závodní hry. zde info: http://www.zing.cz/novinky/8487/obrazky-z-test-drive-ferrari a dnes to vyšlo ke stažení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 dany hral jsi to,jake to je? jdu to stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 nene nehrál sem to, nemám se jak dostat k xboxu.. ale vypadá to slibně.. škoda že je tam jen značka ferrari.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 no po prevedeni pres iso2god ma hra jen 2,3 gb takze si od toho moc neslibuju... jako ale obrazku vypada to slibne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Tak už jsem to zkoušel, mohu potvrdit, že hra má při převodu v Xbox Image Browser skutečně jen 2,8 GB a celkově na mě moc dobře nezapůsobila. Grafika nic moc, jízdní model podivný (s Forzou se nedá srovnávat ani náhodou), hra se snaží nabídnout okružní závody Ferrari včetně starých vozů, kariéra je jakousi historickou exkursí, ale vydržel jsem u toho asi jen hodinu, za mě nezajímavá záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.