David007 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj, chci se zeptat proč se mi u této hry po naskočení loga napíše FATAL CRASH a co s tím mám dělat. Už jsem zkoušel stahovat z různých zdrojů a pořád to stejné. Ostatní hry mi jedou v pohodě. FSD a Dashlaunch mám ty nejnovější. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 To je co, nejnovejsi? Dash Launch 3.02, Dashboard 15574? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Tak jsem zjistil, že mám Dash Launch 3.01 a Dashboard 14719, ale to přece na to nemůže mít vliv? nebo jo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Zkus dat vse nejnovejsi a uvidis. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.