Mušák Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj, neznáte nějaký program, který přes internet umí spustit televizi ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 do VLC playeru se daj stahnout odkazy na televize, obcas se pro nej objevi dokonce nejaka i ta kabelovka ale vetsinou je to do par dni pryc, driv sem pouzival http://televize.sh.cvut.cz/index.html ale newm jestli je to stale aktualni, kazdopadne jestli mas pristup na cztorrent.n*t tak tam jsou i aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Taky jsem to používal. Tak před půl rokem mi to přestalo fungovat. Právě jsem na dovolené a chci se večer zapnout nějaký český program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 sakra newim jak je to tady z odkazama, no wa*ez to tusim neni, tak zkus tenhle list h**p://uloz.to/xJ9oF9M/freedom-iptv-27-7-2012-zip hlavne na dovolene bacha na data :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Dík, zkusím to večer. Mám tady wifinu, tak je to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Readon tv,Livestation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.