Mušák Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj, neznáte nějaký program, který přes internet umí spustit televizi ? Dík Citovat
Barthezz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2012 do VLC playeru se daj stahnout odkazy na televize, obcas se pro nej objevi dokonce nejaka i ta kabelovka ale vetsinou je to do par dni pryc, driv sem pouzival http://televize.sh.cvut.cz/index.html ale newm jestli je to stale aktualni, kazdopadne jestli mas pristup na cztorrent.n*t tak tam jsou i aktualni. Citovat
Mušák Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 30, 2012 Taky jsem to používal. Tak před půl rokem mi to přestalo fungovat. Právě jsem na dovolené a chci se večer zapnout nějaký český program. Citovat
Barthezz Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2012 sakra newim jak je to tady z odkazama, no wa*ez to tusim neni, tak zkus tenhle list h**p://uloz.to/xJ9oF9M/freedom-iptv-27-7-2012-zip hlavne na dovolene bacha na data :D Citovat
Mušák Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 Dík, zkusím to večer. Mám tady wifinu, tak je to v poho. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.