tommyfox Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Zdravim proc kdyz nainstaluju hru tak se mi ta hra potom neobevi ve slozce kde jsou ostatni hry ke spusteni ? Hry ktere jsem mel na HDD pred RGH tam jsou ale ty co instaluju ted se nezobrazuji. Dekuji za rady a preji pekny den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 protoze mas asi vyplej automatickej scan musis to oscanovat rucne content/scan setings/manual scan a potvrdit zelenakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Je mozne ze mi to pres to nefunguje ? a nejde mi ani kdyz dam na utility a dvd convert nebo co to je jak to ma stahnout soubory z dvd tak to taky nejde pres to stahovat hry z cd to musim instalovat pres official dash ? Edite: uz jsem na to asi prisel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Když se mi hra , kterou jsem přidal ( nakopíroval ) na HDD neobjeví v knihovně her , tak najedu v FSD na OBECNÉ - OBNOVIT NASTAVENÍ - VYMAZAT DATA . Potom co se spustí automaticky scan je vše v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.