tommyfox Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2012 Zdravim proc kdyz nainstaluju hru tak se mi ta hra potom neobevi ve slozce kde jsou ostatni hry ke spusteni ? Hry ktere jsem mel na HDD pred RGH tam jsou ale ty co instaluju ted se nezobrazuji. Dekuji za rady a preji pekny den. Citovat
chipomil Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2012 protoze mas asi vyplej automatickej scan musis to oscanovat rucne content/scan setings/manual scan a potvrdit zelenakem Citovat
tommyfox Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2012 Je mozne ze mi to pres to nefunguje ? a nejde mi ani kdyz dam na utility a dvd convert nebo co to je jak to ma stahnout soubory z dvd tak to taky nejde pres to stahovat hry z cd to musim instalovat pres official dash ? Edite: uz jsem na to asi prisel :) Citovat
toro Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2012 Když se mi hra , kterou jsem přidal ( nakopíroval ) na HDD neobjeví v knihovně her , tak najedu v FSD na OBECNÉ - OBNOVIT NASTAVENÍ - VYMAZAT DATA . Potom co se spustí automaticky scan je vše v pořádku . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.