xando Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Omlouvám se, jestli je to tu někde uvedeno, pročítal jsem si jednotlivá témata, ale mám v tom trošku pravý maďarský guláš a jen se chci ujistit. V případě DLC je nutné je nakopírovat do hdd/Content/16x0/ID hry/00000002? Platí to i v případě, kdy mám hru v jiném adresáři v případě použití Xbox Image Browseru (zní to asi trošku nelogicky, ale nemám s tímto zkušenosti a nevím, jestli DLC není možné načíst jen z hdd/Content/16x0)? Nebo to kopíruji do adresáře s hrou do podsložky 00000002? A jinak, v případě použití FD 2.2 už není nutné nic nastavovat, upravovat žádné soubory atd., DLC by mělo být detekováno rovnou, že? V případě her na dva disky a použití ISO2GOD se o nic nezajímám a dva vzniklé adresáře (dvě různé ID hry) nakopíruji do 16x0? V případě použítí Xbox Image Browseru si nakopíruji dva (více) disků do složky, kterou si nastavím a disky pojmenuje např. Jméno hry Disc 1, jméno hry Disc 2 a FD 2.2 by si s tím měl poradit sám, že? Omlouvám se, je mi jasné, že se to tu dá vyhrabat a já zjišťoval, ale chci se o všem ujistit, než mi dorazí konzole od velmi šikovného pana xmoda :)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 I mě před pár dny dorazila konzole s RGH. No, DLC jsem zatím dával jen do Forzy a Prototype 2 a je to jak říkáš, nakopírovat do 00000002. A u her na více disků si nejsem tak jist, budu to řešit až stáhnu nějakou . Jelikož tam mám jen tu Forzu 4 a Battlefield 3, ale u těch co jsem se dočetl je to jako forma DLC, takže nevím jak moc je to rozdílné od jiných her na více disků. Každopádně u Forzy jsem první DVD udělal přes ISO2GOD a druhý skrz Xbox Image Browser, Battlefield 3 přesně naopak a všechno funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 No právě že u Battlefieldu 3 musíš druhý disk vyextrahovat přes Xbox Image broser, nebo ti jinak nenačte druhý disk. U každé hry s více disky se to liší, takže jak nebudeš vědět tak si to tady vyhledej na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Dupenka: Ne, přesně takhle se to u BF 3 nedělá ( i když to možná funguje ). Udělal jsem to tak, že jsem Disk 2 zkonvertoval přes ISO2GOD a Disk 1 přes Xbox Image Browser, přesně tak jsem se to taky dočetl tady na fóru, takže si to možná s něčím pleteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Pochopil jsem tě tak že u B3 se to nepřevádí pomocí xbox image browseru, jinak máš pravdu je to první disk a né druhý jak píšu, na to jsem zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Aha, tak to si mě pochopil špatně. Prostě Disk 2 přes ISO2GOD a Disk 1 přes Image Browser ( u BF 3 ). Ještě, pokud někdo ví jak je to u Zaklínače 2, popřípadě jestli je potom potřeba swap atd. napište, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 zaklinac jsou obe full takze obe iso2god swap je obsazen v poslednim fsd automaticky prepina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 No, vzhledem k tomu, že to není ani týden co mi konzole s RGH přišla, tak tam snad poslední FSD mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 No, vzhledem k tomu, že to není ani týden co mi konzole s RGH přišla, tak tam snad poslední FSD mám. Na to bych se nespolehal. Podivej se jakou verzi mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 mám 2.2 725, ta už to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 mám 2.2 725, ta už to umí? Ano, FSD je v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Koukam, ze nejsem sam kdo v tom ma tenhle mazec..... proto by to chtelo nejaky novy navod krok po kroku na 2dvd hry jak normal tak s DLC treba na novy FSD.... myslim si ze tu podekuji vice lidi nez ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.