Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH a DLC, plus hry na více disků.

xando

Recommended Posts

Omlouvám se, jestli je to tu někde uvedeno, pročítal jsem si jednotlivá témata, ale mám v tom trošku pravý maďarský guláš a jen se chci ujistit. V případě DLC je nutné je nakopírovat do hdd/Content/16x0/ID hry/00000002? Platí to i v případě, kdy mám hru v jiném adresáři v případě použití Xbox Image Browseru (zní to asi trošku nelogicky, ale nemám s tímto zkušenosti a nevím, jestli DLC není možné načíst jen z hdd/Content/16x0)? Nebo to kopíruji do adresáře s hrou do podsložky 00000002? A jinak, v případě použití FD 2.2 už není nutné nic nastavovat, upravovat žádné soubory atd., DLC by mělo být detekováno rovnou, že?

V případě her na dva disky a použití ISO2GOD se o nic nezajímám a dva vzniklé adresáře (dvě různé ID hry) nakopíruji do 16x0? V případě použítí Xbox Image Browseru si nakopíruji dva (více) disků do složky, kterou si nastavím a disky pojmenuje např. Jméno hry Disc 1, jméno hry Disc 2 a FD 2.2 by si s tím měl poradit sám, že?

Omlouvám se, je mi jasné, že se to tu dá vyhrabat a já zjišťoval, ale chci se o všem ujistit, než mi dorazí konzole od velmi šikovného pana xmoda :)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I mě před pár dny dorazila konzole s RGH.

No, DLC jsem zatím dával jen do Forzy a Prototype 2 a je to jak říkáš, nakopírovat do 00000002.

A u her na více disků si nejsem tak jist, budu to řešit až stáhnu nějakou . Jelikož tam mám jen tu Forzu 4 a Battlefield 3, ale u těch co jsem se dočetl je to jako forma DLC, takže nevím jak moc je to rozdílné od jiných her na více disků. Každopádně u Forzy jsem první DVD udělal přes ISO2GOD a druhý skrz Xbox Image Browser, Battlefield 3 přesně naopak a všechno funguje jak má.

Odkaz ke komentáři

Dupenka: Ne, přesně takhle se to u BF 3 nedělá ( i když to možná funguje ). Udělal jsem to tak, že jsem Disk 2 zkonvertoval přes ISO2GOD a Disk 1 přes Xbox Image Browser, přesně tak jsem se to taky dočetl tady na fóru, takže si to možná s něčím pleteš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu