Hawkboy Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2012 [h=2]Zkopírování na jednotku USB flash[/h] Nemůžete-li připojit konzolu Xbox 360 k Internetu, můžete zkopírovat aktualizaci konzoly z počítače na jednotku USB flash a poté ji nainstalovat do konzoly. Poznámka: Jednotka USB flash musí používat souborový systém FAT32. Připojte jednotku USB flash k portu USB na počítači. Stáhněte soubor aktualizace. Kliknutím na možnost Uložit uložte soubor ZIP s aktualizací konzoly do počítače. Rozbalte soubor. Používáte-li systémy Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7, rozbalte soubor ZIP dvojím kliknutím. Zkopírujte obsah souboru ZIP do kořenového adresáře jednotky USB flash. Odpojte jednotku USB flash od počítače. Zapojte jednotku USB flash k portu USB konzoly Xbox 360. Restartujte konzolu. Po restartu konzoly se instalační program spustí automaticky. Když se zobrazí výzva k aktualizaci nového softwaru konzoly, zvolte možnost Yes.... mám jediný problém , nic se mi tam automaticky nezobrazí...... flash disk je ve formátu fat 32 když dám v pc vlastnosti tak ukáže že je ve fat 32 ale nic se po dání do xboxu nezobrazí ... mám flash takže mohu aktualizovat kinect pouze přez flasku ... Děkuji za pomoc Citovat
PAdsamP Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2012 Když si stáhneš aktualizaci která je v ZIPu tak to musíš rozbalit... :-/ Pak tam máš složku myslim že "$ystemupdate" a to teprv nakopíruješ na flash disk ve formátu FAT32.... Potom je to jak facka, máš zaplý xko. Píchneš tam flešku a xko vypneš, pak zas zapneš a jak ti na začátku běží Logo XBOX tak ti tam skoší tabulka s možností Yes - No... Když ti to nepůjde. Napiš mi zprávu, přidám si tě na SKYPU ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.