zuzy Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Ahoj, Mám takovej problém s Tekkenem. Mám 2 verze - Iso a Cso a obě mi dělají to, že když Tekken spustím, tak se mi to dostane do fáze, kdy se tam objeví nějaký logo a tam to zůstane stát. Karta pořád čte, ale nedá se s tím nic dělat. Co s tím?? Jak to rozchodit?? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 no mě tohle tekken nedělá, kde si ho stáhl? nebo to může být firmwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 kdyz rikas ze mas 2 verze ISO neni to CSO z ty ISO verze prekonvertovany ?? jesi jo tak stahni uplne jinaci verzy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 kdyz rikas ze mas 2 verze ISO neni to CSO z ty ISO verze prekonvertovany ?? jesi jo tak stahni uplne jinaci verzy ;) Ahoj, Toho Tekkena jsem dostal na DVD, když jsem si koupil PSP. Jestli je to jedna verze zkonvertovana, nevim... Zkouším to stáhnout znova. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Spatne ISO man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jigga77 Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 me to porad pipa stalo se to nekomu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.