zuzy Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 Ahoj, Mám takovej problém s Tekkenem. Mám 2 verze - Iso a Cso a obě mi dělají to, že když Tekken spustím, tak se mi to dostane do fáze, kdy se tam objeví nějaký logo a tam to zůstane stát. Karta pořád čte, ale nedá se s tím nic dělat. Co s tím?? Jak to rozchodit?? ZUZY Citovat
remind Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 no mě tohle tekken nedělá, kde si ho stáhl? nebo to může být firmwarem Citovat
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 kdyz rikas ze mas 2 verze ISO neni to CSO z ty ISO verze prekonvertovany ?? jesi jo tak stahni uplne jinaci verzy ;) Citovat
zuzy Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 kdyz rikas ze mas 2 verze ISO neni to CSO z ty ISO verze prekonvertovany ?? jesi jo tak stahni uplne jinaci verzy ;) Ahoj, Toho Tekkena jsem dostal na DVD, když jsem si koupil PSP. Jestli je to jedna verze zkonvertovana, nevim... Zkouším to stáhnout znova. ZUZY Citovat
jigga77 Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2007 me to porad pipa stalo se to nekomu :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.