Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě grafické karty

wariorpolni

Otázka

Zdravím,potřebuju poradit,zda-li není nějaká LEVNÁ (dobrá) grafická karta (samosřejmně na hry) namísto ATI Radeon HD 2600pro 512 Mb

Můj PC : Windows XP professional-32 bit , Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz,ATI Radeon HD 2600pro 512 Mb, 2 GB ram ... grafika by měla být v ceně 1000-1500 .... najde se nějaká která "ujde,nebo je lepší než moje" ? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Myslím že při takhle levné graf. kartě nebude problém s procesorem.

presne tak, ja bejt tebou tak bych si vzal asi http://www.czc.cz/gainward-gt-630-1024mb-d5/108618/produkt?q-c-1-f_2027499=sDDR5&q-c-0-f_2027481=sNVIDIA&q-category-id=9ht0msjf58gnva96n24a7t1057

Odkaz ke komentáři

• 0

"Na hry"...to je siroky pojem. Na hry, aby aj nejak vyzerali na FullHD TV atd., tak k tomu HW co mas teraz ti ani nepomoze nejaka low-end karta. 2GB RAM??? V 3 rocnom notebooku pouzivanom iba na surf po nete mam 3GB :D Jednoducho na hry v dnesnej dobe sa dava 8GB RAM (2x4GB), k tomu slusnejsi procak a slusnejsia graficka karta. Cize rovno novy PC, inak zbytocna investicia do grafickej karty.

Odkaz ke komentáři

• 0
No prostě nějaký levný , pokud možno herní,at mi to ty nové hry rozjede

A ten PC, co mas teraz, tak ti na "min., medium" nove hry nerozjede? Vies, kupit na nove hry slabe PC len kvoli tomu, aby ti ich aspon na medium rozjelo, asi nema zmysel. Tie hry stoja za to, aby sa hrali na vysokych detailoch. Kup si X360/PS3 a mas to lacnejsie...tiez to na X360 nemas vo vysokych detailoch.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu