NORRIS Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Ahoj. Prosím vás, máte někdo zkušenost s "Preowned" hrami z GAME.cz? Jak jsou na tom se stavem disku, obalu, atd? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouken9 Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jednou hrané = Preowned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 spis bych pouzival termin pouzite nez jednou hrane (tzn muze mit za sebou klidne i 3 a vice majitelu), rozhodne je ale potreba brat na vedomi, ze takovy hry muzou byt i poskrabane. Lepsi je si to, pokud to jde, overit osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NORRIS Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jasně no. Právě se ptám, jestli na GAME mají nějaké striktní pravidla, že vykupují jen v dobrém stavu, tak jestli nemá někdo tuhle, nebo naopak negativní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 No já si kupoval Killzone 2 preowned, samozřejmě osobně, asi bych to přes net nekoupil no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jasně no. Právě se ptám, jestli na GAME mají nějaké striktní pravidla, že vykupují jen v dobrém stavu, tak jestli nemá někdo tuhle, nebo naopak negativní zkušenost. striktni pravidla GAME jako firma ma, ale to jestli je dodrzuje kdejaka prodejna JRC je druha vec, takze je fakt nejlepsi koupit je v prodejne a predem se na ne podivat. Bohuzel neni vyjimkou hra bez manualu, potrhany obal, nebo i dost znacne poskrabane disky. S tim, ze ti jeste prodavac nabidne za 70,- vylesteni :D LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NORRIS Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Aha aha :D tak to vám teda děkuju. Vůbec se mi ale nechce chodit na ten jejich sklad někde za Andělem, a na prodejně to mají zase dráž, no ale díky, na net teda kašlu :) měl sem to v plánu, ale co mi tu říkáte.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 BD jsou dělané, aby vydrželi více jak DVD, takže bych se moc nebál. Každopádně jistota je, když si pro něj přijdeš osobně a disk si prohlédneš. Taky jsem v JRC kupoval použitou hru a zkušenost mám dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugmen Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 U JRC jsem měl mnoho obchodů co se týče použitých her a zkušenosti mám jen dobré.Pouze v jednom případě jsem měl lehce poškrábaný disk.(2-3 menší škrábance).Vždy jsem měl komplet balení vč.manualu.Krabičku jsem nikdy prasklou neměl.Vždy jsem kupoval osobně.Netuším,jestli po internetu tomu je jinak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NORRIS Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Super, díky. Ocením co nejvíc zkušeností. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Kupoval jsem 3 hry po netu a jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Já kupoval z JRC přes internet čtyři hry, tři z nich v pořádku, jedna měla rozlámanou krabičku. Ale úlomky byly v balíčku, takže bych spíš biděl problém na straně Pošty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 co se týče disku, správně by ho měli po výkupu hned přejet v té mašině na vyleštění, ale jestli k tomu dochází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nedochazí,nebo alespon ne všude,já předevčírem prodával 3 hry,on jen zkouknul disky a už to cpal do těch "šuplíků"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawyx Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Já kupoval zatím 1 a vše v pohodě, dokonce mi ukázal disk jako že je v pořádku, krabičku a všechno ok, takže zatím dobrá zkušenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouken9 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Dá se v každém obchodě jako jakdyby prodat hry JRC? Chtěl bych prodat 4 hry Preowned tak se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Dají ale prodat se ti moc nevyplati spis vymenit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouken9 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 no tu na foru jsem ti hry daval za 900 všechny větší cenu to už nemá a z jrc nomal ale i an proti učet za 930,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugmen Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ano,dají se tam prodat hry ale většinou ti tam nabídnou menší ceny jak tu,jak píše Panther lepší je to vyměnit.Ted mají akci pokud doneseš hry ,dostaneš stejné peníze na ruku jako když to měníš :-).O víkendu tam měli ještě jednu akci,pokud doneseš 4 hry dostaneš tuším 40 % slevu při výkupu dalších her (aspon myslim že to byla sleva na výkup her).Možná ale už ta akce skončila,zkus se poptat na prodejně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Hugmen to tam maji furt ;) maji rozdilny ceny proti ucet a penize na ruku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouken9 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 nojo ale dal sjem si preowned hry a ty kody do te aplikace a byla tam stejna cena aj an ruku aj protiucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 to je ted taková akce, že vse vykupujou za stejnou cenu jako je protiucet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouken9 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 a do kdy to je ? Protože tento týden tam asi pojedu o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Nejsem si jistej,ale myslím, že to bylo jen do neděle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugmen Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Panther: ja vím ale ted právě mají akce že vykupují za stejný ceny co ti nabídnou protiúčtem :-) Jinak na stránkách tu akci stále mají takže zatím platí :-) (Akce platí do odvolání). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Myslím že ta akce bude platit do konce prázdnin, psali tam at kašlem na brigády a at radši prodáme svoje hry že budou za stejnou cenu jako za protiúčet, takhle jsem to alespon četl... Jinak, o jaké aplikaci to mluvíte? Wtf? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NORRIS
Ahoj. Prosím vás, máte někdo zkušenost s "Preowned" hrami z GAME.cz? Jak jsou na tom se stavem disku, obalu, atd? Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.