Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

JRC/GAME.cz

NORRIS

Otázka

Recommended Posts

• 0
Jasně no. Právě se ptám, jestli na GAME mají nějaké striktní pravidla, že vykupují jen v dobrém stavu, tak jestli nemá někdo tuhle, nebo naopak negativní zkušenost.

striktni pravidla GAME jako firma ma, ale to jestli je dodrzuje kdejaka prodejna JRC je druha vec, takze je fakt nejlepsi koupit je v prodejne a predem se na ne podivat. Bohuzel neni vyjimkou hra bez manualu, potrhany obal, nebo i dost znacne poskrabane disky. S tim, ze ti jeste prodavac nabidne za 70,- vylesteni :D LOL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

U JRC jsem měl mnoho obchodů co se týče použitých her a zkušenosti mám jen dobré.Pouze v jednom případě jsem měl lehce poškrábaný disk.(2-3 menší škrábance).Vždy jsem měl komplet balení vč.manualu.Krabičku jsem nikdy prasklou neměl.Vždy jsem kupoval osobně.Netuším,jestli po internetu tomu je jinak:-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano,dají se tam prodat hry ale většinou ti tam nabídnou menší ceny jak tu,jak píše Panther lepší je to vyměnit.Ted mají akci pokud doneseš hry ,dostaneš stejné peníze na ruku jako když to měníš :-).O víkendu tam měli ještě jednu akci,pokud doneseš 4 hry dostaneš tuším 40 % slevu při výkupu dalších her (aspon myslim že to byla sleva na výkup her).Možná ale už ta akce skončila,zkus se poptat na prodejně :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu