Jevca Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Vyměnil jsem svojí PS3 na Xbox 360 s platným Live účtem na pár měsícú. Dá se na tom účtu změnit email, nick jsem už našel za poplatek a přepsat si to jakoby na mě ? Nebo musím počkat až mu skončí Live, udělat si nový účet a platit si už ten nový. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Mail nick jde zmenit na strankach xbox to zmenis ale primo postup ti nereknu zkus pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jde změnit email,heslo i nick jde změnit,ale jen jednou!Pak je to zpoplatněné ms body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jevca Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Děkuji za odpovědi :-) Ale tak našel jsem akci od jednoho borce. Takže jsem si udělal nový účet s 3 měsíci gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.