throska Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 zdravim uvažuji o koupi muže mi někdo poradit je více modelu?třeba s wifi nebo bez a tak podobně.dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 zdravim uvažuji o koupi muže mi někdo poradit je více modelu?třeba s wifi nebo bez a tak podobně.dik za radu No sou zatim 2 druhy PSP Slim neboli PSP-2000(to je novější) a starší PSP-1000(říká se mu Fat)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 oba dva maji minusy a plusy takze je jenom na tobe ktere si koupis.fat ma infrac a slim nema.slim je tenci a lehci a fat je tlustsi a tezsi;),... ja mam fat a nevymenil bych ho je to o zvyku.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Rychle to shrnu, mas ruzne barevne varianty (bila/cerna/stribrna/ruzova - jsou to nejbeznejsi varianty, smichano FAT,SLIM, tzn. neco neni pro to a neco pro to.. pak jsou jeste ruzne variace na nejake hry, filmy etc..) Fat (modelove starsi) + sirsi skala HB programu, IRDA, lepsi dostupnost prislusenstvi (zatim) - pouze 4 stupne podsviceni, nema TV OUT.. Slim + TV OUT, hubenejsi, vetsi RAM pamet, 5 stupnu podsviceni, nabijeni skrz USB - nema irda, nekomu se hur drzi, mensi dostupnost prislusenstvi (zatim), nelze na nem spustit HB pro 1.50 kernel.. === to jsou IMHO asi nejdulezitejsi uzivatelske postrehy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=1335&highlight=topic+pro+zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
throska
zdravim uvažuji o koupi muže mi někdo poradit je více modelu?třeba s wifi nebo bez a tak podobně.dik za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts