Cenich11 Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Zdravim . Reinstaloval jsem Windows 7 na notebooku Acer Aspire . Po restartování černá obrazovka s blikajícím kurzorem vlevo nahoře. Od té doby notebook ani nezapnu. Stále tam je tohle . Nevíte někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Ani do biosu se nedostanes ? Tipl bych to na to ze nemas prepnuty sata radice na IDE emulaci . Nekdy to bios neumi a je potreba nahrat novejsi verzi , pokud je to vsak novejsi notebook , mel by to bios umet . Je to tusim v advanced setings . Prepnes AHCI na IDE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cenich11 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Nakonec si s tím můj známý poradil ;-) i tak dík za snahu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nakonec si s tím můj známý poradil ;-) Kladivom? (ze sa ti nechcelo o tom pisat!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cenich11
Zdravim . Reinstaloval jsem Windows 7 na notebooku Acer Aspire . Po restartování černá obrazovka s blikajícím kurzorem vlevo nahoře. Od té doby notebook ani nezapnu. Stále tam je tohle . Nevíte někdo co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.