ubral Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Zdravim, měl jsem ps3 CFW 3.55 a bratr mi tam nainstaloval update z origo fify 12 na 3.70. Je nějaký způsob jak se dostat zpět popřípadě stačí update multimana na vyšší verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nee to nedělej!Najdi si eboot fify,eboot fix a ten nakopiruješ misto origo do ty hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nee hlavně nemá cenu dělal to co napsal Dweightee888 :D Pokud máš konzoli s FW větším jak 3.55 tak máš smůlu a o CFW si přišel(prostě si svoje stažený hry už nezahraješ na tomhle FW) To co tet můžeš dělat je čekat(jak dalších X lidí na světě už přes rok) na další CFW a nebo si koupit HW flasher a downgradovat si konzoli na FW 3.55 zpět(to ale neni zrovna dvakrát levný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Jéé já blbě četl :D já myslel že 3.55 má a že aktualizovat kuli fifě :D jsem bambula prominte:D...kazdopadne bud E3 flasher nebo waiting na nový CFW(to jentak nebude:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ubral Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Dík za odpovědi...btw kolik cirka stojí ten hw flasher ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 cca 1600+,- možná ho má někdo už zde na fóru, tak se můžeš zeptat v sekci koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ubral
Zdravim, měl jsem ps3 CFW 3.55 a bratr mi tam nainstaloval update z origo fify 12 na 3.70. Je nějaký způsob jak se dostat zpět popřípadě stačí update multimana na vyšší verzi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.