danfri Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nikde jsem tohle téma nenašel a tak zakládám nové . Kdo má KILLZONE 2 ( po domluvě i 3jku ) , tak mě napadlo že by jsme mohli hrát v týmu . Jsme zatím dva . Přidávejte si mě na profilu Andrew-Ricoo ( resp. Andrew-Ricooo) Mám jen 2 podmínky a to : 1.Kryjeme se 2.Postupujeme podle plánu ( pokud bude ) HRÁČI ( KZ2 ) Andyofend Joska HRÁČI ( KZ3 ) marciiverson3 Až bude více hráčů zahájíme Battle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj, já bych měl zájem, ale mám jen 3ku, takže jestli se ti chce přidej si mě PSN: marciiverson3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ok , přidám si tě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andyofend Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 nick: jenacr nejsem žádnej skiller ale pár killů snad dám ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Ok zítra nebo dnes si vás přidám oba . :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.