danfri Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 Nikde jsem tohle téma nenašel a tak zakládám nové . Kdo má KILLZONE 2 ( po domluvě i 3jku ) , tak mě napadlo že by jsme mohli hrát v týmu . Jsme zatím dva . Přidávejte si mě na profilu Andrew-Ricoo ( resp. Andrew-Ricooo) Mám jen 2 podmínky a to : 1.Kryjeme se 2.Postupujeme podle plánu ( pokud bude ) HRÁČI ( KZ2 ) Andyofend Joska HRÁČI ( KZ3 ) marciiverson3 Až bude více hráčů zahájíme Battle . Citovat
marciiverson3 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj, já bych měl zájem, ale mám jen 3ku, takže jestli se ti chce přidej si mě PSN: marciiverson3 Citovat
danfri Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2012 Ok , přidám si tě . Citovat
Andyofend Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2012 nick: jenacr nejsem žádnej skiller ale pár killů snad dám ;-) Citovat
danfri Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2012 Ok zítra nebo dnes si vás přidám oba . :arrow: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.