Rendy93 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Mám problém a docela velký a začíná mi uč lézt na nervy docela mě omezuje při připojování a hraní MP. Už od začátku co jsem si koupil xbox 360 , tak mě ze začátku blbnul Live že sem se ze začátku nemohl připojit a 1/5 friends. Tet jim mám už víc a už to je 3/5 . Zatím to eště tolik nevadilo , ale tet co vyšlo Spec Ops : The Line tak mě nejde vůbec MP tak 1 s 20 her se připojím na server ale jakmile odejde host tak mě co vyhodí a už zas musím cca 15 minut čekat než mi to najde další a to vůbec nemá smysl abych čtvrt hodiny čekal na to abych si 10 minut zahrál .. U ostatních her to je ok ale u Spec Ops The Line mě to sere a eště se to stává u Future Soldier ale tam ne v takové míře . U Live to je tak že to píše ,, u dont connect live ,, nebo tak něco a to samé píše tem na které to nejde mě a oni se nenapojí na mě Máte nějaké rady jak to spravit nebo udělat aby to šlo normálně ? Tzv. proxy jak sem už kdesi četl tak to vůbec nepomohlo zadal jsem je aby se povolily a nepomohlo to ani trochu + jsem volal( ptal se ) poskytovatele internetu a oni řekly že žádné proxy neblokuji krom jednoho proti šíření viru a spywaru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 porad nevyreseno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 porad nevyreseno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Viděl bych to na problém s NATem. Nejlíp když si najedeš na portforward.com tam pohledáš svůj router a nastavíš vše co je potřeba. V xboxu celé nastavení připojení nastav manuálně. Osobně jsem měl problémy s připojením ve Forze můj poskytovatel O2 taky tvrdily že nic neblokují. Co sem vypozoroval tak taky záleží co máš za net a kde bydlíš, já bydlím v baráku kde od jednoho poskytovatele maj net všichni cca 10 domácností měl jsem sdílenou IP adresu a hrůza, porty pomohly jen z části a stejně jsem měl občas problém se připojit do MP tak jsem si zařídil veřejnou IP adresu a je po problému, vše máká jak po drátku. Snad ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Reknu to tak na strese mame prijmac ktery je nasmerovan na jeden vysilac kdesi nad borsicama a tam jsou vsechny baraky co maji stejny net jak ja tak to asi bude tim mno .. Edit: tak sdilenou mam mno :/ A co mam na tom portforward.com najit nasel sem tam svuj router jen nevim primo co nastavim podle ceho tam je vic veci ktere mi to ukazuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Kdyz si obcas delam nejake to mereni co je na netu tak to pise uplne kraviny protoze kdyz treba stahuju na netu neco tak to jede max 80kb/s a tam mi to pise 3x rychlejsi tak nwm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Najdeš svůj router a pak si najdeš položku xbox Live 360, otevrěš porty podle obrázku co tam budou. Fakt doporučuju tu veřejnou ip ( tyhle internety jsou peklo) Jinak nekoukej na rychlost stahování (záleží jak jsou zatížený servery) u nás je "stejná síť" jen my máme na baráku vysílač a posíláme signál do okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Ok me to dal nepusti pokud tam nenapiszu Local IP tak me to dal nepusti a Protocol tam je na obrazku BOTH a ten tam vubec nemam jen UDP TCP .Tu IP adresu tam mam hodit jakou vubec . Thx ze me radis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 co máš za rourer pošlu ti screeny, porty se otvíraj pro xbox takže se tam zadavá ip xboxu ps: já nemusím psát žádnou ip, jen sroluju myší dolu a tam jsou ty porty vypsany "53", "80", "88", "1863", "3074" ip adresu napise tu co ma xbox a protokoly vsechny "ALL" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-520GC/Xbox_Live_360.htm tady toto myslel ne mam Asus WL-520GC primo ten co sem tam nasel ale ze by mi to dalo ten ,, Local ,, moznost BOTH tak ne jen to UDP TCP . Este aj popisu jak to mame doma udelane . Ze strechy de takovy ten antena tomu budu rikat ( vypada jak nejakej hrebinek :D a v cerne krabicce je potom DPS / deska spolsneho spoje :D ) pak do de do krabicky :D a z krabicky de kabel do Wifi routru a pak az z toho mam ja kabel do xboxu a wifi router rozdeluje automaticky IP adresy do vsech PC co mame doma napojene kablem 2 pc a pak uz jen muj a brachuv notas jsme na wifine . Tet mam v tom trochu bordel :D estly mam verejnou nebo sdilenou :/ v prikazovem radku mi to pise jinou adresu jak na strankach kde mi to zjisti IP adresu . Hodne casto se nam doma stava ze ten internet de pomaly jak snek :D na blbe video na youtube . napr re-play kdyz divam tak 5 secund jede video a pak 20 sec se nacita a fut tak dokola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Hotovo :) Thx Tet jen počkat až se připojí známej na xbox live ( na něho mi nešlo se připojit do Live Party ) a zkusím informovat jestli to už půjde nebo ne PS: to ,,BOTH,, je je u toho Protocolu tak mě nenapadlo si to přeložit do češtiny ( znamená to ,,oba,, ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 ip xboxu zjistíš v nastavení xboxu "network settings" vše si opiš a pak to tam zadej manuálně (jinak se ti může stát že xboxu se změní ip adresa a porty co jsou otevřené tak už nefungují) Jinak jestli máš takové problémy s netem tak bych bejt tebou uvažoval o změně nebo min tu veřejnou ip adresu já mám net od O2 25 giga a stahuju tak 1,5 -2,5 Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 pokud máš radiový internet tak většina poskytovatelu blokuje tyto porty a doma s tím nic neuděláš, protože se dostaneš do tvého routeru, ale ne za něj.... udělej v xboxu test připojení k XLive a zjisti jaký je tvé omezení k přístupu. Je možné, že NAT může být v pořádku, ale problém může dělat pomalé připojení. Livko někdy dělá problém s velikostí Clusteru co by teoriticky bylo u pomalého připojení možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Jo Ip adresu jsem opsal z xboxu . Já mám jakési Slovackofree.net :/ za 300/měsíčne ( mno spis tata ne já :) ) Pomalé připojení bych řekl že mám oproti dědovi co má internet od SITKOM a.s. tam stahnu 10GB za 2 hodiny doma bych to stahoval 10x protože by se to vždycky stahlo z 80% a pak napsalo stahování dokončeno + když stahuju doma přes uTorrent jediný způsob jak něco doma stáhnout co má víc jak 1GB tak to dá se říct že to vypne internet po celém baráku ( zpomalí na rychlost nesnesitelnou např. ♥♥♥♥ seznam se našte jen text a to až za 5 minut :D . Takže stahuju jen večer když nikdo není na pc . Jo a ten Test Xbox LIVE Connection mi nic nepíše všechno OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Hotovo :) Thx Tet jen počkat až se připojí známej na xbox live ( na něho mi nešlo se připojit do Live Party ) a zkusím informovat jestli to už půjde nebo ne PS: to ,,BOTH,, je je u toho Protocolu tak mě nenapadlo si to přeložit do češtiny ( znamená to ,,oba,, ) nemusíš čekat, udělej test v xku, budeš mít jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Ten test my na xboxu prošel vždycky všechno psalo že funguje aj když jsem měl ty problémy u připojeni na Xbox Live Party nebo na ten Spec Ops The Line nebo Future Soldier MP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 test v xboxu není jistota a to vím o čem mluvím s tímhle jsem měl dost problémů než se mi to povedlo vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 test je jistota, pokud nevyhodí chybu a přesto je něco špatně můžeš vyloučit chybu poskytovatele, v tom případě by ale xbox neviděl router do kterého je připojen...je to nejčastější problém připojení přes switch nebo LAN rozvod z druhého routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Tak mi teda vysvětli Mám v xboxu nastavení připojení na automatic, chyba žádná ale mám problém se připojit občas do lobby Změním nastavení na manual opíšu hodnoty co byly v automatic a ejhle chyba s NATem Takže test při automaticu lhal tudíž to není jistota Otevřu porty, zřídim veřejnou IP a je po problémech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 protože manuálně určíš kterou IP ma xko použít a ta mu je přidělena-žádná jiná, u auto se to mění, protože se stejnými hodnotami bude stejný výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Manuálně jsem zadal stejné hodnoty jaké xko použilo v automatickém nastavení (kontrola před i po testu). Proto řikám že to není 100% Každou chvilku na CCR řešíme problémy s připojením určitejch lidí do lobby (většinou pomáhají ty porty, když ne tak veřejná IP, nebo změna poskytovatele) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Tak zkusil a Live pořád nejde Porty jsou nastavene a prostě pořád nic .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 máš to v xboxu nastevené na manual? shodné IP xboxu i těch portů? jestli jo pořiď si tu veřejnou IP nebo zařiď internet od někoho jiného, lepší bude spíš ten net od někoho jiného (za stejný peníze rychlejší a hlavně stabilnější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.