Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém a docela velký a začíná mi uč lézt na nervy docela mě omezuje při připojování a hraní MP.

Už od začátku co jsem si koupil xbox 360 , tak mě ze začátku blbnul Live že sem se ze začátku nemohl připojit a 1/5 friends. Tet jim mám už víc a už to je 3/5 .

Zatím to eště tolik nevadilo , ale tet co vyšlo Spec Ops : The Line tak mě nejde vůbec MP tak 1 s 20 her se připojím na server ale jakmile odejde host tak mě co vyhodí a už zas musím cca 15 minut čekat než mi to najde další a to vůbec nemá smysl abych čtvrt hodiny čekal na to abych si 10 minut zahrál ..

U ostatních her to je ok ale u Spec Ops The Line mě to sere a eště se to stává u Future Soldier ale tam ne v takové míře .

U Live to je tak že to píše ,, u dont connect live ,, nebo tak něco a to samé píše tem na které to nejde mě a oni se nenapojí na mě

Máte nějaké rady jak to spravit nebo udělat aby to šlo normálně ?

Tzv. proxy jak sem už kdesi četl tak to vůbec nepomohlo zadal jsem je aby se povolily a nepomohlo to ani trochu + jsem volal( ptal se ) poskytovatele internetu a oni řekly že žádné proxy neblokuji krom jednoho proti šíření viru a spywaru .

Odesláno

Viděl bych to na problém s NATem.

Nejlíp když si najedeš na portforward.com tam pohledáš svůj router a nastavíš vše co je potřeba.

V xboxu celé nastavení připojení nastav manuálně.

Osobně jsem měl problémy s připojením ve Forze můj poskytovatel O2 taky tvrdily že nic neblokují.

Co sem vypozoroval tak taky záleží co máš za net a kde bydlíš, já bydlím v baráku kde od jednoho poskytovatele maj net všichni cca 10 domácností měl jsem sdílenou IP adresu a hrůza, porty pomohly jen z části a stejně jsem měl občas problém se připojit do MP tak jsem si zařídil veřejnou IP adresu a je po problému, vše máká jak po drátku.

Snad ti to pomůže

Odesláno

Reknu to tak na strese mame prijmac ktery je nasmerovan na jeden vysilac kdesi nad borsicama a tam jsou vsechny baraky co maji stejny net jak ja tak to asi bude tim mno ..

Edit: tak sdilenou mam mno :/

A co mam na tom portforward.com najit nasel sem tam svuj router jen nevim primo co nastavim podle ceho tam je vic veci ktere mi to ukazuje ..

Odesláno

Najdeš svůj router a pak si najdeš položku xbox Live 360, otevrěš porty podle obrázku co tam budou.

Fakt doporučuju tu veřejnou ip ( tyhle internety jsou peklo)

Jinak nekoukej na rychlost stahování (záleží jak jsou zatížený servery)

u nás je "stejná síť" jen my máme na baráku vysílač a posíláme signál do okolí

Odesláno

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-520GC/Xbox_Live_360.htm

tady toto myslel ne mam Asus WL-520GC primo ten co sem tam nasel ale ze by mi to dalo ten ,, Local ,, moznost BOTH tak ne jen to UDP TCP .

Este aj popisu jak to mame doma udelane .

Ze strechy de takovy ten antena tomu budu rikat ( vypada jak nejakej hrebinek :D a v cerne krabicce je potom DPS / deska spolsneho spoje :D ) pak do de do krabicky :D a z krabicky de kabel do Wifi routru a pak az z toho mam ja kabel do xboxu a wifi router rozdeluje automaticky IP adresy do vsech PC co mame doma napojene kablem 2 pc a pak uz jen muj a brachuv notas jsme na wifine .

Tet mam v tom trochu bordel :D estly mam verejnou nebo sdilenou :/ v prikazovem radku mi to pise jinou adresu jak na strankach kde mi to zjisti IP adresu .

Hodne casto se nam doma stava ze ten internet de pomaly jak snek :D na blbe video na youtube . napr re-play kdyz divam tak 5 secund jede video a pak 20 sec se nacita a fut tak dokola :D

Odesláno

ip xboxu zjistíš v nastavení xboxu "network settings" vše si opiš a pak to tam zadej manuálně (jinak se ti může stát že xboxu se změní ip adresa a porty co jsou otevřené tak už nefungují)

Jinak jestli máš takové problémy s netem tak bych bejt tebou uvažoval o změně nebo min tu veřejnou ip adresu

já mám net od O2 25 giga a stahuju tak 1,5 -2,5 Mb

Odesláno

pokud máš radiový internet tak většina poskytovatelu blokuje tyto porty a doma s tím nic neuděláš, protože se dostaneš do tvého routeru, ale ne za něj....

udělej v xboxu test připojení k XLive a zjisti jaký je tvé omezení k přístupu. Je možné, že NAT může být v pořádku, ale problém může dělat pomalé připojení.

Livko někdy dělá problém s velikostí Clusteru co by teoriticky bylo u pomalého připojení možné.

Odesláno

Jo Ip adresu jsem opsal z xboxu .

Já mám jakési Slovackofree.net :/ za 300/měsíčne ( mno spis tata ne já :) )

Pomalé připojení bych řekl že mám oproti dědovi co má internet od SITKOM a.s. tam stahnu 10GB za 2 hodiny doma bych to stahoval 10x protože by se to vždycky stahlo z 80% a pak napsalo stahování dokončeno + když stahuju doma přes uTorrent jediný způsob jak něco doma stáhnout co má víc jak 1GB tak to dá se říct že to vypne internet po celém baráku ( zpomalí na rychlost nesnesitelnou např. ♥♥♥♥ seznam se našte jen text a to až za 5 minut :D .

Takže stahuju jen večer když nikdo není na pc .

Jo a ten Test Xbox LIVE Connection mi nic nepíše všechno OK..

Odesláno
Hotovo :) Thx

Tet jen počkat až se připojí známej na xbox live ( na něho mi nešlo se připojit do Live Party ) a zkusím informovat jestli to už půjde nebo ne

PS: to ,,BOTH,, je je u toho Protocolu tak mě nenapadlo si to přeložit do češtiny ( znamená to ,,oba,, )

nemusíš čekat, udělej test v xku, budeš mít jistotu

Odesláno

Tak mi teda vysvětli

Mám v xboxu nastavení připojení na automatic, chyba žádná ale mám problém se připojit občas do lobby

Změním nastavení na manual opíšu hodnoty co byly v automatic a ejhle chyba s NATem

Takže test při automaticu lhal tudíž to není jistota

Otevřu porty, zřídim veřejnou IP a je po problémech :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu