Twinky1605 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 čau chtěl jsem se zeptat kdo zná tuto knížku tak mi prosim poradte.Mám si jí koupit ? je dobrá tato knižka? Mimochodem:jsem velmi velký fanoušek Michaela. Dokonce tančím jeho styl:D a ještě neco nemam moc dobre recnicke shopnosti:D tak to tolerujte prosím:D Budu rád když poradite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Pokud si fanousek tak je to skoro povinost tuto knizku koupit ;) já ji určitě doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Děkuji moc za příspěvěk:D už jsem si ji objednal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Ja ji cetl asi 20 let zpatky, kdyz byl Michael IN! a celkem mne tehda bavila,jediny co mi z ni zustalo v hlave je liceni, jak si po ziskani slavy nemohl zajit nakupovat , aniz by z nej fanynky trhaly saty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 hahaha:D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.