Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sony Experia S vs. Xperia P vs. Galaxy S2

Otázka

Odesláno

Ahoj lidi, vybírám si nový telefon a rozhoduji se mezi těmi co jsou v názvu topicu. U Sony Xperia S mě láká HD rozlišení, trochu i větší display ( ikdyž se bojím že už je to moc velký ). U Xperie P se mi zas líbí kovové tělo ale mám strach, že když se poničí, nebude možná jednoduchá výměna a bude muset do servisu, když se nedá oddělat. Pořád si ale kladu otázku, proč se tyto telefony liší v ceně pouze o 1000kč+-. Samsung galaxy S2 beru spíš jako rezervu, co jsem slyšel je to luxusní telefon ale desing se mi prostě líbí víc u té Xperie. Ještě bych se chtěl zeptat, jaký z těchto telefonů má lepší reproduktor a zvukoví chip a který nejlíp fotí?

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj,

nevlastním ani jeden z těchto telefonů, takže mé hodnocení můžeš brát jako nezávislé. "mám iPhone"

Kdybych si měl mezi těmito vybrat tak by výhrál Sony Xperia P.

Z těchto důvodů:

- kovové tělo a celkově kvalita zpracování

- super kvalitní displej se skvělou čitelností na slunci "lepší jak Xperia S"

- rozumná velikost telefonu 4"

Samsung bych já nebral protože:

- už není nejnovější

- zbytečně veliký a do kapsy nepraktický

- vzhled nic moc "Sony v tomto vede u mě na celé čáře"

Sony Xperia S bych nebral z těchto důvodů:

- zbytečně veliký a do kapsy nepraktický

- plastové tělo

- prý jsou problémy s displeyem "objevují se nějaké fleky"

- Sony Xperia P má mnohem lepší displej

• 0
Odesláno

Díky moc za srovnání :).Xperia P se mi taky dost zamlouvá, jen jsem četl, že ikdyž je ten Galaxy starší, výkon má pořád větší a já chci taky mobil na hry... Kdyby se jen dělala bílá Xperia P to bych se ani nerozmejšlel. Galaxy Nexus už vůbec... ta velikost je pro mě už fakt extrém... těch 4,3" bych ale ještě snesl.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu