crackhorse Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Hey neví někdo vo nějakým Screenshot pluginu pro 3.52 m33-4 při kterým neblbnou ISa:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 žadný jiný než co je tady na foru myslím neexistuje ... mě ten plugin jde uplně normálně mám stejný fw jako ty. a jestli myslíš že když se ti při videu sekájí hry tak nastav CPU Spedd in UMD/CSO na 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 žadný jiný než co je tady na foru myslím neexistuje ... mě ten plugin jde uplně normálně mám stejný fw jako ty. a jestli myslíš že když se ti při videu sekájí hry tak nastav CPU Spedd in UMD/CSO na 333 mám screen plugin tady z fora kterej mi na kartě v PHOTO vytvořil i složku SVCPlayer :? tenhlec mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 no a v cem je problem.?? to tam ma kazdej..to je na videa nataceny z her ten SVCplyer..nevim co resis.?! jinej neni..a iso hry ti pri tom nemuzou snad blbnout..maximalne kdyz vyfotis nakou akci tak se to na chvili sekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.